.

.

Ruksak za kućne ljubimce, Prijenosna torba za nošenje pet rupa lagana torba za nošenje otporna na habanje prednja torba za nošenje Vanjska prozračna torba za kućne ljubimce za pse mačke

Ruksak za kućne ljubimce, Prijenosna torba za nošenje pet rupa lagana torba za nošenje otporna na habanje

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Pažljiv dizajn orijentisan na detalje】dizajn nogu i repa održava vašeg ljubimca sigurnim i udobnim; čičak, patentni zatvarač i elastični otvori omogućavaju vam da udobno smjestite svog psa unutra; kopče za brzo oslobađanje na kraju naramenica osiguravaju brzu montažu samo jednom rukom Ruksak Za Kućne Ljubimce Pet. ruksaci za kućne ljubimce psi psi. 【Dva načina nošenja】nosač za kućne ljubimce bez ruku može se nositi sa prednje ili zadnje strane ako želite, drži vas bliže i povećava osjećaj sigurnosti za kućne ljubimce kada nosite svoju mačku ili psa okolo. 【Shrink Design】njegov shrink dizajn može kontrolisati da se glava psa ne trese i osigurati da neće uticati na disanje psa, donijeti ugodnom osjećaju vašem psu.ruksaci za kućne ljubimce i ključne riječi ciljne publike psi ruksaci za kućne ljubimce i ključne riječi ciljne publike : psi. ruksaci za kućne ljubimce i ključne riječi ciljne publike : psi. 【Putujte sa svojim ljubimcima】ovaj nosač torbi za kućne ljubimce dizajniran je za vani i putovanja, možete ga koristiti za nošenje pasa ili mačaka za biciklizam, planinarenje, kampiranje, šetnju na otvorenom ili sastanke s prijateljima. 【Materijal】napravljena od mreže, koja je izdržljiva i prozračna za upotrebu u trupcu, vrlo pogodna za ljeto. Opis : torba za kućne ljubimce je napravljena od mreže za sendviče, koja je izdržljiva i prozračna za upotrebu u trupcu, vrlo pogodna za ljeto. Njegov dizajn za skupljanje može kontrolisati pseću glavu da se ne trese i osigurati da neće uticati na disanje psa, donijeti ugodnom osjećaju vašem psu. Bočni patentni zatvarači sa jednostavnim pristupom mogu vam biti zgodni da psa stavite u vreću i efikasni da spriječite da pas padne. Dizajn kopče za vuču torbe može zaključati ovratnik psa kako bi se osigurala sigurnost pasa. Sama torba težina je vrlo lagana,neće povećati teret, lakše za vas da izađete napolje. Tako divno blago, samo ga donesite kući! Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : torba za kućne ljubimce materijal : mreža opcioni tip : crvena s, Crvena M, Crvena L, Crvena XL, tamno plava s, tamno plava M, tamno plava L, tamno plava XL Neto težina : pribl.

Osnovna svojstva

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Carrier Bag
Material:
Mesh
Optional Type:
Red S, Red M, Red L, Red XL, Dark Blue S, Dark Blue M, Dark Blue L, Dark Blue XL
Net Weight:
Approx. 135~180g
Size:
As Picture Show
Size Suitable Back length:
TDistance between the front and back legs:
S 25~29cm / 9.8~11.4inch 10cm / 3.9inch M 30~34cm / 11.8~13.4inch 12cm / 4.7inch L 35~40cm / 13.8~15.7inch 14cm / 5.5inch XL 41~45cm / 16.1~17.7inch 16cm / 6.3inch :
Package Included:
 
1 x Pet Carrier Bag Only:
Note:
The length of the dog's back does not include the neck and the tail part.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.