.

.

WLKQ krofni jastuk od krofna, jastuk sjedala mirovanje, jastuk od krofne, reljefni jastuk za trudnoću, leđa, kokcyx, čireve za krevet, išiatica, neklizajući jastuk s klizanjem

WLKQ krofni jastuk od krofna, jastuk sjedala mirovanje, jastuk od krofne, reljefni jastuk za trudnoću,

Ocjena kupaca:

KM 18.43
Od robe
Dostupno je narudžbi

❤ Dizajnirali smo 2 različite prostirke za muškarce i žene Ako nađete da sjedite neugodno zbog hemoroida ili bolova na vratima, ne morate više patiti. ❤ Izrađena je od poliesterske vlakne i udobne memorijske pjene. Izdržljiv je i neće se spljoštiti s produženom upotrebom. Neće ispuštati poput jastuka za napuhavanje krofne. ❤ Promovira dobru državu i zdravu distribuciju težine satima udobnog sjedenja. Odlično za upotrebu na bilo kojoj stolici, autosjedalištu, avionom i invalidskim kolicima. Prenosiv je i može se uzeti sa sobom u svemu, a može se koristiti na bilo kojoj vrsti invalidskih kolica, uredske stolice, aviona, automobila itd. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme, naša ekipa će pružite vam rješenja u najkraćem mogućem roku. ❤ Dizajnirali smo 2 različite prostirke za muškarce i žene. Ako nađete da sjedite neugodno zbog hemoroida ili bolova na vratima, ne morate više patiti. ❤ Izrađena je od poliesterske vlakne i udobne memorijske pjene. Izdržljiv je i neće se spljoštiti s produženom upotrebom. Neće ispuštati poput jastuka za napuhavanje krofne. ❤ Promovira dobru državu i zdravu distribuciju težine satima udobnog sjedenja. Odlično za upotrebu na bilo kojoj stolici, autosjedalištu, avionom i invalidskim kolicima. Prenosiv je i može se uzeti sa sobom u svemu, a može se koristiti na bilo kojoj vrsti invalidskih kolica, uredske stolice, aviona, automobila itd. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme, naša ekipa će pružite vam rješenja u najkraćem mogućem roku. ❤ Karakteristike : - Dizajnirali smo 2 različite prostirke za muškarce i žene. Ako nađete da sjedite neugodno zbog hemoroida ili boli na vratima, tada ne morate dugo patiti. - Izrađen od poliesterske vlakne i udobne memorijske pjene. Izdržljiv je i neće se spljoštiti s produženom upotrebom. Neće ispuštati poput jastuka na napuhavanje. - Promovira dobru državu i zdravu distribuciju težine satima ugodnog sjedenja.

Osnovna svojstva

Name:
Seat Cushion
Suitable for:
Women, Men
Material:
Product
Color:
Women Coffee/Women Navy/Men Coffee/Men Navy
Size:
44*41*7.5cm /45*31*10cm
❤ Notes:
1. Due to the different monitors and light effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown in the pictures. Thank you!:
2. Allow a slight measurement deviation due to manual measurement, The error is about 1-2cm. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.