.

.

Set bušilica, 6,35 mm bušilica, za brzu promjenu drvene ploče, karbonska PVC tablica za izolaciju ploče

Set bušilica, 6,35 mm bušilica, za brzu promjenu drvene ploče, karbonska PVC tablica za izolaciju

Ocjena kupaca:

KM 2.77
Od robe
Dostupno je narudžbi

Podesiva dubina brojača sa šesterokutnim ključem35mm Standardni Hex Shank je brza promjena kompatibilna. Duljina bušenja može se podesiti za različite vijke za dužinu jednostavnim labavanjem i zatezanjem postavki. Pogodno za bušenje radnog komada s tvrdoćom ispod 25hrc, kao što su za ugljični čelik, lim za lim. Posebni dizajnirani čelični brojač rupa sa čeličnim brojem ili rupa za kontra bure. Bušilica i uvlačenje za vijke od drveta bez promjene bitova. 4pcs HSS izgrađeni bitovi bušenja za bušenje rupa s vijčanim veličinama br. 6, # 8, # 10 i # 12. 4pcs HSS izgrađeni bitovi za bušenje za rupe za bušenje sa vijčanim veličinama br. 8, # 10 i # 122. Posebni dizajnirani čelični brojač rupa sa čeličnim brojem ili rupa za kontra bure. Bušilica i uvlačenje za vijke od drveta bez promjene bitova3. Podesiva dubina brojača sa šesterokutnim ključem.35mm Standardni Hex Shank je brza promjena kompatibilna4. Dužina bušenja može se podesiti za različite vijke za dužinu jednostavnim labavanjem i zatezanjem SETSCREW5. Pogodno za bušenje radnog komada s tvrdoćom ispod 25hrc, kao što su za ugljični čelik, lima, izolacijsku ploču, PVC ploču, ploča za drvo, itd. Upotreba u bušilici sa Chuck ili Connectors Pecifikacijom : Opis izgrađene vježbe visoke čvrstoće BIT-ovi su savršeni za bušenje radnog komada s tvrdoćom ispod 25hrc, kao što su za ugljični čelik, ploča od lima, PVC ploča, ploča za drvo, odlike : 4pcs HSS izgrađene bušilice za bušenje rupa sa vijčanim veličinama br. 6, # 8, # 10 i # 12. Posebni dizajnirani čelični brojač rupa sa čeličnim brojem ili rupa za kontra bure. Podesiva dubina brojača sa šesterokutnim ključem.35mm Standardni Hex Shank je brza promjena kompatibilna. Bušilica i uvlačenje za vijke od drveta bez promjene bitova. Duljina bušenja može se podesiti za različite vijke za dužinu jednostavnim labavanjem i zatezanjem postavki. Pogodno za bušenje radnog komada s tvrdoćom ispod 25hrc, kao što su za ugljični čelik, lim za lim, izolacijsku ploču, PVC ploču, ploču za odlaganje itd.

Osnovna svojstva

Description:
These high strength HSS constructed drill bits are perfect for drilling workpiece with the hardness below 25HRC, such as for carbon steel, sheet iron plate, insulating plate, PVC plate, wood board, etc. :
Features:
4pcs HSS constructed drill bits for drilling holes with screw sizes #6,#8,#10 and #12. :
Special designed steel counter sleeve countersinks or counter bores hole. :
Adjustable counter sleeve depth with hex wrench. :
6.35mm standard hex shank is fast change compatible. :
Drill and countersink for wood screws without changing bits. :
Drilling length can be adjusted for various length screws simply by loosening and tightening the setscrew. :
Suitable for drilling workpiece with the hardness below 25HRC, such as for carbon steel, sheet iron.plate, insulating plate, PVC plate, wood board, etc. :
Use on a drill machine with chuck or connector.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
HSS 4241
Color:
As Picture Shown
Drill Size:
#6, #8, #10, #12
6#:
2.38mm
8#:
2.78mm
10#:
3.175mm
12#:
3.56mm
Hex Shank Diameter:
6.35mm(1/4'')
Other Size:
As Picture Shown
Package Included:
4 x Drill Bits:
1 x Hex Wrench:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.