.

.

IRDFWh rezači na noktima pedikura alati za manikuru Ispravljanje isječak inkrozonskih noktiju korektora za noška alat za njegu noktiju

IRDFWh rezači na noktima pedikura alati za manikuru Ispravljanje isječak inkrozonskih noktiju korektora

Ocjena kupaca:

KM 19.75
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izdržljiv, neklizajući i otporan na oštećenja, svi alati izrađeni su od teških nehrđajućih čelika za veću snagu i tvrdoću za duži vijek Sva dodatna oprema uredno su pohranjena u malu kožnu torbu koja izgleda ugodno, moderno i osjeća se vrlo ugodno za dodir. Lagan se lako uklapa u torbu, ruksak, torba na ramenu, savršenu za putovanja ili porodična putovanja. Naši profesionalni kompleti pedikira u potpunosti ispunjavaju vaše dnevne potrebe, uključujući njegu ruku i stopala. Definitivno je najbolji izbor za muškarce, žene i djecu, rođake i prijatelje. Proizvod je u skladu s naučnim dizajnom ljudskog tijela, veličina je pogodna, a dodir je vrlo udoban. Izdržljivi, neklizajući i otporan na oštećenja, svi su alati izrađeni od teških nehrđajućih čelika za veću čvrstoću i tvrdoću za dužim životnim vijekom. Svi pribor su uredno pohranjeni u malu kožnu torbu koja izgleda ugodno, moderno i osjeća se vrlo ugodno za dodir . Light Weight i lako se uklapa u torbu, ruksak, torba za ramena, savršena za putovanja ili obiteljske putovanja Profesionalni setovi za pedikiri u potpunosti ispunjavaju vaše dnevne potrebe, uključujući njegu ruku i stopala. To je definitivno najbolji izbor za muškarce, žene i djecu, rodbinu i prijatelje. Proizvod je u skladu s naučnim dizajnom ljudskog tijela, veličine je pogodna, a dodir je vrlo komforno Pecifikacija : Materijal : nehrđajući potelno : 1 * Clippersiof za nokte Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Podesite trimer od nehrđajućeg čelika za manikuru od nehrđajućeg čelika Professional Alati za pedikuru.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless steel
ltem:
Toe
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Toenail Trimmer Stainless Steel Manicure Set Professional Nail Clipper Kit of Pedicure Tools :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.