.

.

Držač telefona na instrument tabli Podesiva opružna kopča za višestruku upotrebu rotirajućeg Postolja za telefon od 360 stepeni

Držač telefona na instrument tabli Podesiva opružna kopča za višestruku upotrebu rotirajućeg Postolja za

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Višenamjenski držač za automobilski telefon, ova kopča je pogodnija za ugradnju automobila, a može se koristiti za auto komandne ploče, štitnike za sunce i retrovizore Sigurno montirajte telefon na ovaj držač telefona i uživajte u sigurnom putovanju. Držač telefona u automobilu podržava prebacivanje rotacije od 360 stepeni između horizontalnog i vertikalnog ekrana, pružajući vam najbolji ugao gledanja, omogućavajući vam da jasno vidite ekran telefona, održavajući sigurnu vožnju i više nije ograničen uglom gledanja. Kada se ne koristi, držač telefona u automobilu lako stane u pretinac za rukavice ili džep na vratima kako bi ga sklonio s puta, ali je lako dostupan kada vam zatreba. Dizajniran sa kopčom na kopču, može se podesiti tako da odgovara većini mobilnih telefona na tržištu. Višenamjenski držač za automobilski telefon, ova kopča je pogodnija za ugradnju automobila, a može se koristiti za auto komandne ploče, štitnike za sunce i retrovizore. Sigurno montirajte telefon na ovaj držač telefona i uživajte u sigurnom putovanju. Držač telefona u automobilu podržava prebacivanje rotacije od 360 stepeni između horizontalnog i vertikalnog ekrana, pružajući vam najbolji ugao gledanja, omogućavajući vam da jasno vidite ekran telefona, održavajući sigurnu vožnju i više nije ograničen uglom gledanja. Kada se ne koristi, držač telefona u automobilu lako stane u pretinac za rukavice ili džep na vratima kako bi ga sklonio s puta, ali je lako dostupan kada vam zatreba. Dizajniran sa kopčom na kopču, može se podesiti tako da odgovara većini mobilnih telefona na tržištu. Višenamjenski držač za automobilski telefon, ova kopča je pogodnija za ugradnju automobila, a može se koristiti za auto komandne ploče, štitnike za sunce i retrovizore.Sigurno montirajte telefon na ovaj držač telefona i uživajte u sigurnom putovanju.Držač telefona u automobilu podržava prebacivanje rotacije od 360 stepeni između horizontalnog i vertikalnog ekrana, pružajući vam najbolji ugao gledanja, omogućavajući vam da jasno vidite ekran telefona, održavajući sigurnu vožnju i više nije ograničen uglom gledanja.

Osnovna svojstva

Color:
black
Type:
Car Holder
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.