.

.

LMMDDP 10pcs set četkica za boju više stila najlonska kosa kratka četka za farbanje šipke za ulje akrilne akrilne akvaret gouache art zalihe

LMMDDP 10pcs set četkica za boju više stila najlonska kosa kratka četka za farbanje šipke za ulje

Ocjena kupaca:

KM 150.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Pogodno za upotrebu akrilnih, akvarela i uljanih boja Različite četke za različitu upotrebu. Sjajni pokloni za slikare ili umjetnike. Drška je izrađena od drveta i dizajnirana je s jednostavnim oblikom za uhvaćenje kako biste se osjećali ugodno i sigurno kada ga držite. Odličan poklon za tvojim prijateljima, početnicima, umjetnicima ili bilo kome koji vole da slikaju. Pogodno za upotrebu akrilnih, akvarela i uljanih boja. Različite četke za različitu upotrebu. Sjajni pokloni za slikare ili umjetnike. Drška je izrađena od drveta i dizajnirana je s jednostavnim oblikom za uhvaćenje kako biste se osjećali ugodno i sigurno kada ga držite. Odličan poklon za tvojim prijateljima, početnicima, umjetnicima ili bilo kome koji vole da slikaju. Pogodno za upotrebu akrilnih, akvarelnih i uljanih boja. DIFFERENT četkice za različite upotrebe. Pokloni za slikare ili umjetnike. Ručka je izrađena od drveta i dizajnirana je s lakog oblika da se osjećate ugodno i sigurno kada se osjećate ugodno i sigurno It.a Odličan poklon za svoje prijatelje, početnike, umjetnike ili svakoga koji se sviđaju slikati. Materijal za ručke : drveni materijal : Nylonpackage uključuju : 1 * Slikarski materijal Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirajte me u roku od 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Handle Material:
Wood
Hair Material:
Nylon
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.