.

.

Sferična stezaljka, nehrđajući čelik profesionalna sferna spojnica za naučno istraživanje za laboratorijski alat za industriju

Sferična stezaljka, nehrđajući čelik profesionalna sferna spojnica za naučno istraživanje za laboratorijski alat

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Opremljen je fiksnim gornjim vijkom (pričvršćivanjem) za pričvršćivanje i brtvljenje staklenog tla Pogodan je za naučna istraživanja, nastavni eksperiment, industrijsko i rudarsko preduzeće laboratorija. Izrađen je od 304 nehrđajućeg čelika, fine izrade, glatka i sjajna, a nije lako hrđati. Koristi se za popravljanje boce sa kolekcijom kuglice na stupu željeznog postolja prilikom izvođenja destilacijskog destilacijskog uređaja za destilaciju. Izvrsna izrada, snažna stezaljka, stegnuti eksperimentalni pribor neće pasti. Opremljen je fiksnim gornjim vijkom (pričvršćivanjem) za pričvršćivanje i brtvljenje staklenog tla. Pogodan je za naučna istraživanja, nastavni eksperiment, industrijsko i rudarsko preduzeće laboratorija. Izrađen je od 304 nehrđajućeg čelika, fine izrade, glatka i sjajna, a nije lako hrđati. Koristi se za popravljanje boce sa kolekcijom kuglice na stupu željeznog postolja prilikom izvođenja destilacijskog destilacijskog uređaja za destilaciju. Izvrsna izrada, snažna stezaljka, stegnuti eksperimentalni pribor neće pasti. Opremljen je fiksnim gornjim vijkom (vijak za pričvršćivanje) za pričvršćivanje i brtvljenje staklenog tla. Pogodan je za naučno istraživanje, nastavni eksperiment, laboratorija za industrijsku i rudarsku preduzeću. Izrađen je od 304 nehrđajućeg čelika, fine izrade, glatka i sjajna, a nije lako zastratila. Koristi se za popravljanje boca sa kolekcijom kuglice na stupu željeznog postolja prilikom izvođenja destilacijskog destilacijskog uređaja. Izvrsna izrada, snažna sila stezanja, stegnuti eksperimentalni pribor neće pasti. Vrsta predmeta : Sferni stezaljki : Nehrđajući čelik Color : Kao što je prikazano u slikama Picture Application : Pogodno za naučna istraživanja, nastavni eksperimenti, industrijski i rudarsko preduzeće Laboratorije za destilacijsku i refluksnu distilacijsku opremu koja se koristi za popravljanje boce sa sfernom zglobom na stupu željeznog postolja.

Osnovna svojstva

Item Type:
Spherical Clamp
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Size:
As shown in the picture
Application:
Suitable for scientific research, teaching experiments, industrial and mining enterprise laboratories for distillation and reflux distillation equipment used to fix the spheric joint collection bottle on the pillar of the iron stand.
Package List:
1 x Spherical Clamp :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.