.

.

Eliminator za zglob Jopwkuin, Elektrostatička narukvica banana utikač i saligator za LCD / LED dodirni ekran za elektroničku proizvodnju

Eliminator za zglob Jopwkuin, Elektrostatička narukvica banana utikač i saligator za LCD / LED

Ocjena kupaca:

KM 41.45
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Efektivno smanjenje】 Elektrostatična narukvica učinkovito smanjuje problem uzrokovan statičkim elektricitetom koju generira ljudsko tijelo 【Koristi se za】 Nosite ga na zglobu, elektrostatička narukvica je modna i pogodna za svakodnevnu upotrebu, trčanje, biciklizam i tako dalje. 【Automatsko uklanjanje statičkog elektriciteta】 Daljinsko automatsko uklanjanje statičke električne energije, daljinska automatska narukvica za uklanjanje električne energije ima jak magnet, prikladniji za upotrebu. 【Kompaktna veličina】 Kompaktna veličina, lagana težina, prenosiv i jednostavan za nošenje, antilika narukvica je udobna za nošenje i jednostavan za upotrebu. 【Visokokvalitetni materijal】 Eliminator za zglobovi izrađen je od visokokvalitetnog materijala, nije lako oštetiti, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. 【Efektivno smanjenje】 Elektrostatična narukvica učinkovito smanjuje problem uzrokovan statičkim elektricitetom koju generira ljudsko tijelo. 【Koristi se za】 Nosite ga na zglobu, elektrostatička narukvica je modna i pogodna za svakodnevnu upotrebu, trčanje, biciklizam i tako dalje. 【Automatsko uklanjanje statičkog elektriciteta】 Daljinsko automatsko uklanjanje statičke električne energije, daljinska automatska narukvica za uklanjanje električne energije ima jak magnet, prikladniji za upotrebu. 【Kompaktna veličina】 Kompaktna veličina, lagana težina, prenosiv i jednostavan za nošenje, antilika narukvica je udobna za nošenje i jednostavan za upotrebu. 【Visokokvalitetni materijal】 Eliminator za zglobovi izrađen je od visokokvalitetnog materijala, nije lako oštetiti, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Učinkovito smanjuju problem uzrokovan statičkim elektricitetom koju generira ljudsko tijelo. Daljinsko automatsko uklanjanje statičkog elektriciteta, jakih magneta, prikladnije za upotrebu. Kompaktne veličine, lagana težina, prenosiv i jednostavan za nošenje, ugodno za nošenje i jednostavno za upotrebu.

Osnovna svojstva

Condition:
Brand New
Item Type:
Anti Static Bracelet
Material:
ABS
Battery:
2 x AG10 Battery (Included)
Product Size:
Approx. 25.5 x 2.5 cm / 10 x 1 in
Weight:
Approx. 80g / 2.8oz
Package List:
1 x Bracelet:
1 x User Manual:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.