.

.

Prsten nosilac jastuk, bijeli saten Bowknot prsten nosilac jastuk vjenčani prsten jastuk sa simulacijom biser vjenčanje jastuk za vjenčanje ukrasno, prsten nosilac jastuk, bijeli saten Bowknot R

Prsten nosilac jastuk, bijeli saten Bowknot prsten nosilac jastuk vjenčani prsten jastuk sa simulacijom biser

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Specijalni jastuk za vjenčani prsten za vašeg ljubavnika? Savršeno za svadbenu ceremoniju, može napraviti prelepu pratnju za vaše prstenje Izrađen od visokokvalitetnih materijala, meka, eko?prijateljski i izdržljiv. Simulation Pearl shape jastuk za vjenčani prsten s dvostrukom mašnom. Takođe dobar poklon za vašeg ljubavnika, prijatelja i saradnike. w, jednobojni slatki ljubavni rekviziti za vjenčani nakit, višestruki si. Višestruka Upotreba, dekoracija za vjenčanje i angažman, držač prstenja, dekor sobe i rekviziti za photo booth. Savršeni detalji, bijeli jastuk s prekrasnim bowknotom i simulacijskim biserom dodaje romantiku za vjenčanje. Karakteristike : specijalni jastuk za vjenčani prsten za vašeg ljubavnika - savršen za svadbenu ceremoniju, može napraviti prekrasnu pratnju za vaše prstenje.Takođe dobar poklon za vašeg ljubavnika, prijatelja i saradnike.Izrađen od visokokvalitetnih materijala, mekanog, ekološki prihvatljivog i izdržljivog.Višestruka Upotreba, dekoracija za vjenčanje i angažman, držač prstenja, dekor sobe i rekviziti za photo booth.Savršeni detalji, bijeli jastuk s prekrasnim bowknotom i simulacijskim biserom dodaje romantiku za vjenčanje.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : Poliester + Plastikaboja : kao što pokazuje na slikama veličina opcije : cca.87 u 15*15cm / 5.91 in Package lista : 1 * prsten nosilac Piloprotstvo : molimo dozvolite 1-3cm grešku zbog ručnog mjerenja i provjerite da li vam ne smeta prije naručivanja.Imajte na umu da boje mogu postojati hromatska aberacija kao različito postavljanje slika.Pilipane je posvećen pružanju sportskih entuzijasta i porodica visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, omogućavajući korisnicima da uživaju u veoma prijatnom iskustvu kupovine i postprodajnim uslugama, kupcima ćemo dati više popusta kao deo povratka i pružiti vam visok-kvalitet i proizvodi po niskim cijenama.

Osnovna svojstva

Condition:
100%Brand New
Material:
Polyester + Plastics
Color:
As shows in pictures
Optional Size:
approx.20*20cm / 7.87*7.87in    15*15cm / 5.91*5.91in
Package List:
1* Ring Bearer Pillow:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Pilipane is committed to providing sports enthusiasts and families with high-quality products and services, allowing customers to enjoy a very pleasant shopping experience and after-sales service, we will give customers more discounts as part of the return, and provide you with high-quality and Products at low prices.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.