.

.

JRDHGRK prijenosni painting plate Bag A3 crtanje sketch Board Storage File painting Board Bag Carry Case Office Painting Art Supplies

JRDHGRK prijenosni painting plate Bag A3 crtanje sketch Board Storage File painting Board Bag Carry Case Office

Ocjena kupaca:

KM 124.25
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od PVC materijala, otporan na suze, otporan na habanje, čvrst i izdržljiv Pogodno za čuvanje ploča za crtanje, dokumenata, mapa, novina, časopisa itd. Veliki kapacitet, dovoljno prostora za skladištenje, pogodan za čuvanje raznih fajlova. dizajn, mala težina, jednostavan za nošenje i čišćenje. Veoma pogodan za čuvanje farbarskih potrepština i poslovnih dokumenata. Karakteristike : napravljen od PVC materijala, otporan na suze, otporan na habanje, čvrst i izdržljiv.Pogodno za čuvanje ploča za crtanje, dokumenata, mapa, novina, časopisa itd.Veliki kapacitet, dovoljno prostora za skladištenje, pogodan za čuvanje raznih fajlova.dizajn, mala težina, jednostavan za nošenje i čišćenje.Veoma pogodan za čuvanje farbarskih potrepština i poslovnih dokumenata.Specifikacija : materijal : PVCColour : Blackpacking lista : 1 x tabla za crtanje bagnotes : stvarna boja može biti malo drugačija od slike web stranice zbog različitih faktora kao što su Svjetlina ekrana i Svjetlina svjetlosti.

Osnovna svojstva

Material:
PVC
Colour:
Black
packing list:
1 x drawing board bag:
notes:
The actual color may be slightly different from the website picture due to various factors such as display brightness and light brightness. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.