.

.

Paintbrush 6pcs / set ravna četka najlonska kosa drvena plosnatolor akrilna ulja boja za crtanje slikanje bojenje zanatske umjetnosti zalihe četkice

Paintbrush 6pcs / set ravna četka najlonska kosa drvena plosnatolor akrilna ulja boja za crtanje slikanje

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od najlonskog materijala Ravne upijajuće i fleksibilne čekinje. Četke za bojanje vode, također se mogu koristiti za akrilnu boju i uljnu boju. Također je pogodan za umjetnike bilo kojeg nivoa, poput profesionalnih slikara, studenata, zanatlija i umjetnika tijela. Ovaj slatki skup četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Napravljen od najlonskog materijala. Ravne upijajuće i fleksibilne čekinje. Četke za bojanje vode, također se mogu koristiti za akrilnu boju i uljnu boju. Također je pogodan za umjetnike bilo kojeg nivoa, poput profesionalnih slikara, studenata, zanatlija i umjetnika tijela. Ovaj slatki skup četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Napravljen od najlonske materijale. Upijajuće i fleksibilne četkice. Vodene bojanje četkica, također mogu koristiti za akrilnu boju i uljnu boju. Takođe je pogodna za umjetnike bilo kojeg nivoa, zanatlije i umjetnika za tijelo. Ovaj slatki set četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na različitim festivalima. Materijal : Najlon i sadrže : ulje, gouache, akvarel, akrilni pakiranje uključuju : 1 * Slikarski materijal Imate li pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte me , kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Uzmite svoju kreativnost s najkvalitetnijim umjetničkim četkicama.

Osnovna svojstva

Material:
nylon and wood
Appplicable:
Oil, gouache, watercolor, acrylic patinting
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Use your creativity with the highest quality art brush set. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.