.

.

Walfront vijčane kuke za plafone kuke za čaše, 304 Ekspanziona kuka za otvaranje od nerđajućeg čelika otporna na habanje protiv korozije protiv rđe, za vrata i prozore, fiksiranje klima uređaja, proširenje

Walfront vijčane kuke za plafone kuke za čaše, 304 Ekspanziona kuka za otvaranje od nerđajućeg čelika otporna

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovo proširenje petlje za kuke pogodno je za unutrašnju i vanjsku upotrebu, čak i ako nije hrđa u vlažnom okruženju Ovaj plafon su kuke otporne na habanje, koroziju, otpornost na rđu, pogodna instalacija. Ova plafonska kuka ima širok spektar primena, koja se može široko koristiti u sigurnosnim vratima i prozorima, klimatizaciji, poboljšanju doma, inženjeringu, opremi za montažu i sidrenje. Ovo proširenje petlje za kuku proizvodi 304 nerđajući čelik, robustan i dug radni vek. Proširenje se proizvodi zatezanjem navoja, koji povlači Konusni konus, uzrokujući širenje čahure na zid rupe. Specifikacija : vrsta artikla : Ekspanziona petlja sa kukom Materijal : 304 nerđajući čelik upotreba : široko se koristi u ogradama, vratima i prozorima protiv krađe, tendama za kišu, fiksiranju klima uređaja, poboljšanju Doma, inženjeringu, opremi za pričvršćivanje i sidrenje itd. Lista paketa : 5 x Hooks Napomena : ručno mjerenje, može doći do greške od 1‑2mm/0.

Osnovna svojstva

Item Type:
Expansion Hook Loop
Material:
304 Stainless Steel
Uses:
Widely Used in Fences, Anti Theft Doors and Windows, Rain Awnings, Air Conditioning Fixing, Home Improvement, Engineering, Rigging and Anchoring Hardware, etc.
Package List:
5 x Hooks:
Note:
Manual measurement, there may be an error of 1‑2mm/0.04‑0.08in.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.