.

.

Tatuo 2 komada zatvorene klima uređaje Poklopac unutar klima uređaja Jedinica prozora Dvostruki izolacijski poklopac sa crtežom

Tatuo 2 komada zatvorene klima uređaje Poklopac unutar klima uređaja Jedinica prozora Dvostruki izolacijski

Ocjena kupaca:

KM 3.94
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kvaliteta i veličina : Dođite s 2 komada male veličine unutar poklopca klima uređaja kako biste zadovoljili sve što trebate, veličina je približno 21 x 14 x 3 inča (L x V x D), pogodan za većinu 6000-8000 BTU prozora klima uređaja; Provjerite je li veličina prikladna za vaše zahtjeve prije kupovine. Kvalitetni materijal : Ove zatvorene navlake izrađene su od poliestera, pamuka, koje mogu bolje zaštititi unutrašnjost klima uređaja od prašine; Također držite vjetar, kišu, sneg da uđe u jedinicu za klima da produži svoj život. Jednostavno postavljanje : Jednostavno postavljanje poklopca klima uređaja u zatvorenom klima uređaju na klima uređaju bez ikakvih alata, 2 podesive crteže sa obje strane dizajnirane su za zatezanje, a crtanje čini da dobro funkcionira sa jedinicom za zbrinjavanje. Pogodnost i za višekratnu upotrebu : Nema potrebe za uklanjanjem klima uređaja svake zime, ovaj zatvoreni poklopac omogućuje vam da napustite klima uređaj u prozoru cijele godine i ove navlake su stroja koja se može prati, za višekratna i izdržljiva. Odijelo za različite prostorije : Ovi zatvoreni klima uređaji za klima uređaj drže klima uređaj oko zapečaćenih, sprečavajući da hladan zrak uđe u sobu, pogodan je za dom, ured ili bilo gdje imate jedinicu za klimatizaciju prozora. 2 komada zatvorene klima uređaje Poklopac klima uređaja s dvostrukim izolacijskim klima uređajem za crtanje za unutarnje površine : zatvoreni prozorski klima uređaji izrađeni su od poliestera i pamuka, prašine, prašine i trajne. Dobra potrepština za klima uređaj : Poklopac unutarnjeg klima uređaja može zaštititi vaš klima uređaj od prašine, prljavštine, vlage i produžiti život vašeg klima uređaja. Lijepa dodatna oprema za dom : Nema potrebe za demontiranjem svoje jedinice svake zime. Ovaj zatvoreni poklopac omogućava vam da stavite svoju jedinicu u prozor tokom cijele godine. Koristite upute : Samo stavite poklopac klima uređaja u zatvorenom klima uređaju na prozorskom jedinicom, 2 podesive crtež na obje strane dizajnirane su za zatezanje i crtač čini da dobro funkcionira sa uređajem.

Osnovna svojstva

Material:
polyester, cotton
Color:
as shown
Package includes:
2 x Small size indoor air conditioner cover:
Warn notice:
Do not use the cover when using the air conditioner. :
Clean the cover with warm water and mild soap and completely dry it before storing it. :
Avoid using cleaners that contain irritating chemicals such as bleach, as well as stiff bristle brushes and abrasive cleaning pads. :
Measure the size of your unit to ensure you can purchase the right size of the cover. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.