.

.

TJLSS Torp za ruke za ruke za ispod 7,5 inča za sportski pribor za telefonska oprema za fitness torba za ruke Trčanje kaiš za kaiš-kaiš

TJLSS Torp za ruke za ruke za ispod 7,5 inča za sportski pribor za telefonska oprema za fitness

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ova držač telefona za ruke je dovoljno velik da odgovara bilo kojem telefonu i kućištu s ekranom do 6,5 inča Prijenosna traka za trčanje za držanje telefona, slušalica, kreditnih kartica, gotovine, ključeva itd. Dok trčaju, trening, vježbanje. Veći kapacitet, sigurniji zatvarač, lako otvaranje i zatvaranje. Priključak za slušalice dizajniran za jednostavno uživanje u glazbi tokom pokretanja. Vodootporan i izdržljiv; Lagana i ugodna za nošenje. Ova držač telefona za ruke je dovoljno velik da odgovara bilo kojem telefonu i kućištu s ekranom do 6,5 inča. Mogućnu traku za držanje telefona, slušalica, kreditnih kartica, gotovine, tipki itd. sigurniji patentni zatvarač, jednostavan otvor i zatvaranje.Emphone priključak dizajniran za lagano uživanje u glazbi dok se pokreće. Lagana i ugodna za nošenje. Patter M : SOLD COLORGEnder : Unisexpackage uključuju : 1 * ručni bagif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor. 360 stepeni za 360 sati podrška rotacije.

Osnovna svojstva

Patterm:
Solid color
Gender:
Unisex
Package Include:
1*arm bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Mobile phone 360 degree rotation support :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.