.

.

Darzys 5G zaštita od tkanine-EMF sigurnosni materijal za zaštitu signala, siguran kontakt kože za izradu odjeće za zračenje-otporna na zračenje, pokrivač, itd

Darzys 5G zaštita od tkanine-EMF sigurnosni materijal za zaštitu signala, siguran kontakt kože za izradu

Ocjena kupaca:

KM 107.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Srebrno vlakno : izrađene od poliesterske krpe od srebrne vlakne Skin, meka, prozračan i udoban. Vrlo je pogodan za izradu poklopca odjeće i namještaja za zračenje. Visoka zaštitna efikasnost : Naša EMF tkanina za blokiranje je visoko provodljiv materijal. Površinski otpor je ispod 0,03 Ohm, a prosječno prigušenje od 30 MHz do 18 GHz je 85 d B. Performanse zaštite kreće se od 10 MHz do 5 GHz. Upotreba : Koristi se za izradu donje rublje otporne na zračenje, hlače za zračenje, hlače za zračenje, hlače od zračenja, zaštićene od zračenja, pidžame otporne na zračenje, pristere za zračenje, pristere za zračenje, jastučnice za zračenje, otporne na zračenje, otporne na zračenje, otporne na zračenje Torbe za spavanje itd. Ako je napravljena zavjesa otporna na zračenje, može se koristiti višedijelna spajanje. Sigurna kože Kontakt odjeću i posteljina. Zavjese i zidne obloge su takođe vrlo dobri. Prozračan, pogodan za vruću klimu, pogodna za šivanje prema vašim potrebama. Uputstvo za pranje : Operite u hladnoj vodi, koristite nježni (deterdžent bez fosfata), ne izbjeljivajte, nemojte se sušiti, nemojte sušiti, hladno. Ako se opere prema ovim smjerovima i čuva se bez mehaničkih i hemijskih stresa, tkanina bi trebala zadržati svoju zaštitnu učinkovitost u nedogled. Srebrno vlakno : izrađene od poliesterske krpe od srebrne vlakne. Skin, meka, prozračan i udoban. Vrlo je pogodan za izradu poklopca odjeće i namještaja za zračenje. Visoka zaštitna efikasnost : Naša EMF tkanina za blokiranje je visoko provodljiv materijal. Površinski otpor je ispod 0,03 Ohm, a prosječno prigušenje od 30 MHz do 18 GHz je 85 d B. Performanse zaštite kreće se od 10 MHz do 5 GHz. Upotreba : Koristi se za izradu donje rublje otporne na zračenje, hlače za zračenje, hlače za zračenje, hlače od zračenja, zaštićene od zračenja, pidžame otporne na zračenje, pristere za zračenje, pristere za zračenje, jastučnice za zračenje, otporne na zračenje, otporne na zračenje, otporne na zračenje Torbe za spavanje itd.

Osnovna svojstva

Product name:
anti-radiation fabric/silver fiber fabric
Function:
anti-radiation, anti-static
Composition and content:
pure silver knitted fabric, soft and slightly elastic, resistant to washing, anti-oxidation, anti-radiation, and good electromagnetic shielding effect.
Width:
150 cm (59.05in)
Note:
This is unprocessed fabric. When using it, the edge should be locked to prevent it from spreading.
Packing list:
anti-radiation silver fiber fabric

Oni također kupuju s ovim proizvodom.