.

.

ZZHXSM 4pcs 3D pisač Mreći dijelovi za mljepljenje + opruga + Komplet za izravnavanje vijaka Ručno okretanje automatskog izravnavanja matice

ZZHXSM 4pcs 3D pisač Mreći dijelovi za mljepljenje + opruga + Komplet za izravnavanje vijaka Ručno okretanje

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Proizvod se sastoji od visokokvalitetnih plastičnih i mesinganih materijala, izdržljivog i pouzdanog, jake i otporne na habanje, što uvelike povećava radni vijek proizvoda Glavna upotreba je : 3 D Printer Vrući krevet za izravnavanje. Matica proizvoda je nadograđena verzija, izrada je više u redu, nije lako kliznuti i dugo može održavati radno stanje. Proizvod se može bolje prilagoditi prilikom ispisa, čineći proces ispisa glatkijim i glatkijim i daljnjem poboljšanju vašeg iskustva. Instalacija proizvoda je relativno jednostavna i prikladna, ukupno je relativno lagano, a sami ga može lako dovršiti. Specifikacija : pakovanje : 4 kom Materijal : visokokvalitetna plastika + mesingana boja : Kao što je prikazano na zaslugu slike : 1. Visokokvalitetni plastični i mesingani materijali, izdržljivi i pouzdani, jaki i otporni na jak. Glavna upotreba je : 3 D pisač vrućim krevetom. Matica je nadograđeni model, a izrada je u redu i nije lako kliznuti. Bolje podešavanje prilikom ispisa, proces štampanja je glatkiji. Jednostavna instalacija i ukupna lagana. Veličina se ručno meri, a mogu biti pogreške. Zbog problema sa osvjetljenjem i snimanja, može postojati određena razlika u boji, molimo pogledajte stvarni proizvod. Molimo kupujte prema vašoj specifičnoj potrebnoj veličini.

Osnovna svojstva

Packing:
4 pcs
Material:
high quality plastic + brass
Color:
as shown in the picture
Merit:
1. High quality plastic and brass material, durable and reliable, strong and wear-resistant.:
2. The main use is:
3D printer hot bed leveling.
3. The nut is an upgraded model, and the workmanship is fine and not easy to slip.:
4. Better adjustment when printing, the printing process is smoother.:
5. Simple installation and overall lightweight.:
ps:
1. The size is manually measured, and there may be errors.:
2. Due to lighting and shooting angle problems, there may be certain color difference, please refer to the actual product.:
3. Please purchase according to your specific required size. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.