.

.

Uxsiya ručni držač za Drone, nosač za Drone 19, 5x6x1, 2cm / 7, 7x2, 4x0, 5in Plastična RC oprema za Drone praktična za 2

Uxsiya ručni držač za Drone, nosač za Drone 19, 5x6x1, 2cm / 7, 7x2, 4x0, 5in Plastična RC oprema za

Ocjena kupaca:

KM 42.15
Od robe
Dostupno je narudžbi

Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Razne metode montiranja, mogu se montirati gore ili dolje, ručno polijetanje i slijetanje, vrlo povoljno. Praktični nosač ručke, dizajniran za 2 drona. Funkcija je dodavanje držača koji se može držati dronu, što je pogodno za poletanje i slijetanje na ručni način. Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, lagan i izdržljiv. Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Razne metode montiranja, mogu se montirati gore ili dolje, ručno polijetanje i slijetanje, vrlo povoljno. Praktični nosač ručke, dizajniran za 2 drona. Funkcija je dodavanje držača koji se može držati dronu, što je pogodno za poletanje i slijetanje na ručni način. Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, lagan i izdržljiv. Podržani su svi Stativi, panoramske kamere i kamere za kretanje sa 1/4 rupa za vijke. Razne metode montiranja, mogu se montirati gore ili dolje, ručno polijetanje i slijetanje, vrlo povoljno. Praktični nosač ručke, dizajniran za 2 drona. Funkcija je dodavanje držača koji se može držati dronu, što je pogodno za poletanje i slijetanje na ručni način. Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, lagan i izdržljiv.Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Rukohvat Bracket Material : Plastic Color : Black Size : Cca. 5intežina : cca.1 ozftet : Fit for 2 drone lista paketa : 1 x Grip Bracket Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Grip Bracket
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
Approx.19.5x6x1.2cm/7.7x2.4x0.5in
Weight:
Approx.30g/1.1oz
Fitment:
Fit for 2 Drone
Package List:
1 x Grip Bracket:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.