.

.

Wpyyi Universal 360 rotirajuća Postolja za Nosač nosača za nosač za nosač za mobilni telefon za stražnji pogled automobila

Wpyyi Universal 360 rotirajuća Postolja za Nosač nosača za nosač za nosač za mobilni telefon za stražnji

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Stalak dizajniran za kopče može sigurno držati vaš telefon i neće pasti tokom vožnje, čak ni po neravnim putevima Odlično za duga putovanja. Može se koristiti kao putni stalak i stalak za spikerfon. Daje vam najbolji ugao gledanja tako da možete jasno vidjeti ekran svog telefona. Nastavite da vozite bezbedno, više ne ograničavajući se uglom gledanja. Stalak dizajniran za kopče može sigurno držati vaš telefon i neće pasti tokom vožnje, čak ni po neravnim putevima. Odlično za duga putovanja. Može se koristiti kao putni stalak i stalak za spikerfon. Daje vam najbolji ugao gledanja tako da možete jasno vidjeti ekran svog telefona. Nastavite da vozite bezbedno, više ne ograničavajući se uglom gledanja. Stalak dizajniran za kopče može sigurno držati vaš telefon i neće pasti tokom vožnje, čak ni po neravnim putevima.Odlično za duga putovanja.Može se koristiti kao putni stalak i stalak za spikerfon.Daje vam najbolji ugao gledanja tako da možete jasno vidjeti ekran svog telefona.Nastavite da vozite bezbedno, više ne ograničavajući se uglom gledanja.Specifikacija : naziv : viseća Bracketmaterijal : plastikakategorija : Bracketproces : polumehanička i polu-ručna boja : crna Veličina : 18*12caplikacija : u automobilu karakteristike : Može se preklopiti, može se okačiti u automobilu, kao što su retrovizor , vizir za sunce, itd., pogodno za upotrebupackage uključen : 1* vlasnik telefona u automobilu ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Name:
Car Hanging Bracket
material:
plastic
Category:
Bracket
Process:
semi-mechanical and semi-manual
Colour:
Black
Size:
18*12cm
Application:
in the car
Features:
Can be folded, can be hung in the car, such as rearview , sun visor, etc., convenient to use
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.