.

.

N / A prijenosni Mini Klima uređaj 350ml Air Cooler stoni ventilator USB punjenje za upotrebu u kućnoj kancelariji Air Cooler

N / A prijenosni Mini Klima uređaj 350ml Air Cooler stoni ventilator USB punjenje za upotrebu u kućnoj kancelariji

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ne samo jednostavan ventilator, može se koristiti i kao ovlaživač zraka, klima uređaj, prskalica za punjenje vode i mali ventilator Ventilator za hlađenje ima tri nivoa vjetra, a režim možete podesiti pritiskom na dugme da zadovolji vaše potrebe. Proizvod ima prikaz temperature, inteligentni digitalni displej, vizuelnu temperaturu u bilo kom trenutku, koji može pratiti i kontrolisati temperaturu u realnom vremenu. 5 sati vremena prskanja, budite sigurni da spavate cijelu noć, optimizirajte razumno vrijeme ovlaživanja i automatski se isključite na vrijeme kako biste postigli bolje efekte ovlaživanja. Širokougaona glava za tresenje od 120 stepeni za dovod vazduha, a može se podesiti gore‑dole za 90 stepeni kako bi se ubrzala cirkulacija vazduha i osećala hladnoća. Ne samo jednostavan ventilator, može se koristiti i kao ovlaživač zraka, klima uređaj, prskalica za punjenje vode i mali ventilator.Ventilator za hlađenje ima tri nivoa vjetra, a režim možete podesiti pritiskom na dugme da zadovolji vaše potrebe.Proizvod ima prikaz temperature, inteligentni digitalni displej, vizuelnu temperaturu u bilo kom trenutku, koji može pratiti i kontrolisati temperaturu u realnom vremenu.5 sati vremena prskanja, budite sigurni da spavate cijelu noć, optimizirajte razumno vrijeme ovlaživanja i automatski se isključite na vrijeme kako biste postigli bolje efekte ovlaživanja.Širokougaona glava za tresenje od 120 stepeni za dovod vazduha, a može se podesiti gore‑dole za 90 stepeni kako bi se ubrzala cirkulacija vazduha i osećala hladnoća.Rezervoar za vodu od 350 ml, otvoreni poklopac prilagođen korisniku za dodavanje vode, otvoreni poklopac za direktno dodavanje vode i kristala leda, zgodan i jednostavan rad, a kristali leda imaju bolji efekat hlađenja.Vlažna zavesa od biljnih vlakana, vlaži, vlaži, difuzuje i hladi, povećava područje kontakta sa maglom i sarađuje sa jakim vetrom kako bi poboljšao efikasnost isparavanja i ohladio vazduh.

Osnovna svojstva

Item Type:
Air Cooler
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.1117g/39.4oz
Voltage:
5V
Current:
2A
Power:
6W
Water Tank:
350ml
Spray Volume:
70ml/h (±10)
Head Shaking Function:
Support
How to Use:
1. Plug in the power.:
2. Press the switch to the , the second to the second gear, the third to the third gear, and then press to shut down.:
Package List:
1 x Air Cooler:
1 x USB Cable:
1 x Instruction Manual:
Note:
When using it, it is recommended to soak the wet curtain with tap water or mineral water in the refrigerator and use it for the best cooling effect. Do not add oily essential oils. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.