.

.

MFCHY plastične kutije za odlaganje na zid donji ormar ladica pregrada sa poklopcem ormar Organizator kutija za odlaganje za kravate čarapa grudnjak spavaća soba

MFCHY plastične kutije za odlaganje na zid donji ormar ladica pregrada sa poklopcem ormar Organizator

Ocjena kupaca:

KM 73.55
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kutija za čarape u jednostavnom stilu proširuje skladišni prostor garderobe i ormarića za cipele Takođe se može zalepiti na zid ormara kako bi se proširio prostor za odlaganje donjeg veša. Prozirni poklopac materijala čini vidljivi sadržaj jasnim na prvi pogled. Struktura izvlačenja, konkavna tekstura, lako za izvlačenje. Donji PP Materijal također ima konkavni dizajn, koji se može zalijepiti s obje strane. Kutija za čarape za ladicu jednostavnog stila proširuje skladišni prostor garderobe i obuće cabinet.It takođe se može zalepiti na zid ormara kako bi se proširio prostor za odlaganje donjeg veša.Prozirni poklopac materijala čini vidljivi sadržaj jasnim na prvi pogled.Struktura izvlačenja, konkavna tekstura, lako za izvlačenje.Donji PP Materijal također ima konkavni dizajn, koji se može zalijepiti s obje strane.specifikacija : Naziv proizvoda : zidna kutija za odlaganje materijala : PP + PSSize : 32 * 20 * 8cmkarakteristike : pokriveno, može se slagati, sa gridnotes : 1. Prodaju se samo glavni proizvodi, a preostali proizvodi su samo za dekoraciju, a ne za prodaju. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slike. Usled ručnog merenja, veličina može biti 1-2 cm pogrešna.podsjetite : nakon što primite ambalažu, pažljivo provjerite ambalažu i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-pošte kako biste riješili problem. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku!Paket uključuje : 1 * Kutija za odlaganje odjeće i ostava za Ormareorganizatori za fioke Kuhinjski Regali i držači organizatori kućnih ormarića.

Osnovna svojstva

Product name:
Wall-mounted storage box
Material:
PP + PS
Size:
32 * 20 * 8cm
Features:
Covered, stackable, with grid
notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale.:
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture.:
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong.:
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible!:
The package includes:
1 *Storage box:
Clothing & Closet Storage:
Clothes Drawer Organizers:
Kitchen Racks & Holders:
Home Cabinet Organizers :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.