.

.

S89 Drone sa 4K HD kamera za djecu Poklon, FPV trutovi RC Quadcopters sa visine čekanju i bezglavi režim, jedan ključ unazad, 3D Flip, jednostavan za let za početnike, jednom baterijom 10 minuta vremena leta

S89 Drone sa 4K HD kamera za djecu Poklon, FPV trutovi RC Quadcopters sa visine čekanju i bezglavi režim, jedan

Ocjena kupaca:

KM 48.75
Od robe
Dostupno je narudžbi

Režim bez glave vam omogućava da kontrolišete dron čak i kada ga ne vidite Jednostavan za rukovanje, sa funkcijama kao što su kontrola brzine, režim bez glave, polijetanje sa jednim dugmetom i sletanje, čak i početnici mogu da voze bez straha. Funkcije : gore / dolje, Prednji/stražnji, lijevo/desno, bočni let, LED svjetla, jedan ključ za poletanje/kopno / povratak, način zadržavanja visine, režim bez glave, 3 D Flip, frekvencija kontrole od 4 GHz. Osim toga, tijelo protiv pada također može osigurati da performanse drona neće uticati nakon više padova. LED diode su postavljene na glavu i rep kako bi se dodala zabava letenju noću. Režim bez glave vam omogućava da kontrolišete dron čak i kada ga ne vidite. Jednostavan za rukovanje, sa funkcijama kao što su kontrola brzine, režim bez glave, polijetanje sa jednim dugmetom i sletanje, čak i početnici mogu da voze bez straha. Funkcije : gore / dolje, Prednji/stražnji, lijevo/desno, bočni let, LED svjetla, jedan ključ za poletanje/kopno / povratak, način zadržavanja visine, režim bez glave, 3 D Flip, frekvencija kontrole od 4 GHz. Osim toga, tijelo protiv pada također može osigurati da performanse drona neće uticati nakon više padova. LED diode su postavljene na glavu i rep kako bi se dodala zabava letenju noću. S89 Drone sa 4 K HD kamera za djecu Poklon, FPV bespilotne letjelice RC Quadcopters sa visine čekanju i bezglavi režim, jedan ključ unazad, 3 D Flip, jednostavan za let za početnike, jedna baterija 10 minuta Vrijeme leta funkcija : jednostavan za rad, sa funkcijama kao što su kontrola brzine, bezglavi režim, jedno dugme polijetanje i slijetanje, čak i početnici mogu voziti bez straha. LED diode su postavljene na glavu i rep kako bi se dodala zabava letenju noću. Osim toga, tijelo protiv pada također može osigurati da performanse drona neće uticati nakon više padova. Funkcije : gore / dolje, Prednji/Zadnji, lijevo/desno, bočni let, LED svjetla, jedan ključ za poletanje/kopno / povratak, režim zadržavanja visine, režim bez glave, 3 D Flip, 2.

Osnovna svojstva

Motor:
(Brushed Motor)
Model:
S62
Main material:
ABS plastic and electronic components
Size:
17.5x14x5cm/6.89x5.51x1.97in(unfolded); 12x7.5x5cm/4.72x2.95x1.97in(folded)
Color:
Grey
Channels:
4 channels
Gyroscope:
6 axes
Maximum flight time:
Up to about 10 minutes
Remote distance:
about 150m
Operating frequency:
2.4GHz
Applicable age:
Age 14+
Aircraft battery:
Battery Type:
Modular Battery
Capacity:
1000mAh
Voltage:
3.7V
Charging time:
about 30-40 minutes
Remote control battery:
3 X 1.5 V AA (not included)
Operating mode:
Left hand throttle
Packing size:
22.5x17x6cm/8.86x6.69x2.36in
Packing weight:
354g
Type:
B 2 X Batteries
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manua :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.