.

.

12 pakovanje 28-inčnih prometnih konusa, PVC sigurnosna cesta parking sa ručnim prstenom, fluorescentnim reflektivnim narančanim konusima za parkiralište Sportski trening za obuku građevinskih događaja

12 pakovanje 28-inčnih prometnih konusa, PVC sigurnosna cesta parking sa ručnim prstenom, fluorescentnim

Ocjena kupaca:

KM 44.10
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Visokokvalitetni PVC materijal】 Konus za prometu izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, materijal je snažan izdržljiv i nijedan jednostavan za prekid Visoka čvrstoća i velika elastičnost, koja mogu učiniti reflektirajuće konusne konuse koje se koriste u kiši ili suncu. Mogu se koristiti duže vrijeme. 【Visoka vidljivost】 Konus u prometu je narandžasta boja i sa 2 komada reflektirajuća ogrlica, konus PVC sigurnosne ceste vidljivije je tokom dana ili noći. Možete koristiti fluorescentne sigurnosne konuse u magli, snijegu, kiši i drugim lošim vremenskim vremenom, sigurnijim od uobičajenih konusa u prometu. Dizajn kružne ručke】 Sigurnosni konus dizajniran je kružnom ručicom, što je jednostavnije što možete pomaknuti narandžasti saobraćajni konus. A kvadratni osnovni dizajn može učiniti da prometnu konusu stabilnije, što neće biti lako izvajati u vjetru ili kiši. 【Jednostavno pohranjivanje i nošenje】 Baza sigurnosnih cesta Parking Custos je 13 "x13", a saobraćajni konus može se preklapati, sa mogu uštedjeti prostor za pohranu. Sigurnosni konus možete nositi bilo gdje. 【Široka upotreba】 Reflektirajuće sigurnosne konuse naranče mogu se koristiti za parkiralište, sportski trening i građevinski događaji. 【Visokokvalitetni PVC materijal】 Konus za prometu izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala, materijal je snažan izdržljiv i nijedan jednostavan za prekid. Visoka čvrstoća i velika elastičnost, koja mogu učiniti reflektirajuće konusne konuse koje se koriste u kiši ili suncu. Mogu se koristiti duže vrijeme. 【Visoka vidljivost】 Konus u prometu je narandžasta boja i sa 2 komada reflektirajuća ogrlica, konus PVC sigurnosne ceste vidljivije je tokom dana ili noći. Možete koristiti fluorescentne sigurnosne konuse u magli, snijegu, kiši i drugim lošim vremenskim vremenom, sigurnijim od uobičajenih konusa u prometu. Dizajn kružne ručke】 Sigurnosni konus dizajniran je kružnom ručicom, što je jednostavnije što možete pomaknuti narandžasti saobraćajni konus.

Osnovna svojstva

Name:
Fluorescent Reflective Orange Safety Cones
Material:
PVC material
Size:
Base
Package Include:
10/12 pack Safety Road Parking Cones
Feature:
1.High-quality PVC Material, strong durable and no easy to break. High strength and high elasticity, which can make the reflective road cones used in rain or sun.Can be used for long time.:
2.High Visibility, orange color and with 2 pieces reflective collars, the PVC safety road parking cones is more visible during the day or night.:
3.Circular Handle Design, which is more easy that you can move the orange traffic cone.:
4.Easy to Store and Carry, The base of the safety road parking cones is 13x13, and the traffic cone can be overlapped, with can save storage space.You can carry the safety cone to anywhere.:
5.Wide Use:
The reflective orange safety cones can be used for parking lot, sport driving training and construction events.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.