.

.

3-fazni Generator permanentnim magnetom 80-100w, AC Generator dvoslojni Višepolni sa generatorom željeznog jezgra 100-650RPM

3-fazni Generator permanentnim magnetom 80-100w, AC Generator dvoslojni Višepolni sa generatorom željeznog

Ocjena kupaca:

KM 191.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

1 Trofazni AC stabilan izlaz, dug vijek trajanja. Prečnik velikog dvoslojnog generatora diska sa gvozdenim jezgrom je samo 104 mm, što je pogodno za nošenje. Struktura zavojnice je uredno usmjerena, a gornji i donji sloj su usklađeni. Dvoslojna osovina sa dvostrukim izlazom, dužina osovine se može prilagoditi, a Prečnik osovine je 8 mm. Veličina proizvoda : 104x41x90mm (dužina osovine),ako imate bilo kakav problem, kontaktirajte nas što je prije moguće, problem ćemo riješiti za vas u roku od 48 sati. Trofazni AC stabilan izlaz, dug vijek trajanja. Prečnik velikog dvoslojnog generatora diska sa gvozdenim jezgrom je samo 104 mm, što je pogodno za nošenje. Struktura zavojnice je uredno usmjerena, a gornji i donji sloj su usklađeni. Dvoslojna osovina sa dvostrukim izlazom, dužina osovine se može prilagoditi, a Prečnik osovine je 8 mm. Veličina proizvoda : 104x41x90mm (dužina osovine),ako imate bilo kakav problem, kontaktirajte nas što je prije moguće, problem ćemo riješiti za vas u roku od 48 sati. Alternator sa trajnim magnetom ima karakteristike jednostavne strukture, praktičnog održavanja i upotrebe i manje kvarova tokom rada. Pogodan je za opremu sa malo električne opreme i male snage, a pogodan je i za kućnu/industrijsku opremu.Ako primite bilo koji problem, molimo vas da nas kontaktirate što je prije moguće, mi ćemo riješiti problem za vas u roku od 48 sati.Specifikacija : Generator : trofazni sinhroni generator sa permanentnim magnetom veličina proizvoda : 104x41x90mm (dužina osovine) Generator Nazivni napon : 36v jednostrani (maksimalno 100 V) Generator nazivna struja : jednostrani 4a (maksimalno 6 A)generator Nazivna snaga : jednostrani 80w (maksimalno 100 W) Generator Nazivna brzina : 100-650 RPMGenerator težina : 1,05 kgnota : gore navedeni parametri su testirani na prototipu i služe samo za referencu; imaju karakteristike velikog početnog obrtnog momenta željezno jezgro i velika proizvodnja energije pri maloj brzini.

Osnovna svojstva

Generator:
Three-phase permanent magnet synchronous generator
Product size:
104X41X90mm (shaft length)
Generator rated voltage:
36v unilateral (maximum 100v)
Generator rated current:
single side 4A (maximum 6A)
Generator rated power:
single side 80W (maximum 100w)
Generator rated speed:
100-650RPM
Generator weight:
1.05kg
Note:
The above parameters have been tested on the prototype and are for reference only; they have the characteristics of large starting torque of the iron core and large power generation at low speed. Be cautious if you have a starting torque requirement. There are differences in hand-made, and the actual product shall prevail.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.