.

.

BTURYT ventilator za dimnjake domaćinstvo dimni dim evakuator 40W kamin Izduvni ventilator dimnjak ventilator dimnjak induktor dimnjak Izduvni ventilator za kamin

BTURYT ventilator za dimnjake domaćinstvo dimni dim evakuator 40W kamin Izduvni ventilator dimnjak ventilator

Ocjena kupaca:

KM 57.61
Od robe
Dostupno je narudžbi

* Električni ventilator za indukciju propuha pomaže u izduvavanju kamina, peći za pizzu, peći na drva, ventilatora za dimnjake prečnika 9-17cm/12 * Veoma je pogodan za kamin. Ventilator za propuh izazvan dimnjakom stvara usisavanje i podstiče brzo ispuštanje dima kako bi spriječio da dim ne može nesmetano izaći iz dimnjaka zbog lošeg dimnjaka. * Ova vrsta indukovanog ventilatora se koristi na kućnim dimnjacima /kaminu , a izlazna temperatura ne bi trebalo da prelazi 80 stepeni. Inducirani ventilator za Gaz trebao bi biti udaljen više od 6 metara od izvora požara.Inače će izazvani ventilator biti spaljen. * Jednostavan za instalaciju, veoma tih, pogodan za većinu vrsta dimnjaka i ne zahteva profesionalne tehničare za instaliranje. Ne samo da će se dim brzo isprazniti, već takođe ima odlične performanse. * Radni napon proizvoda je 220 V (napon 110 V-120 V, bićemo opremljeni pretvaračem napona), a ventilator izazvan dimnjakom se koristi ostavljanjem dva kraja žice za spajanje na izvor napajanja. Riješite probleme s dimom - ventilator za indukciju električnog propuha pomaže izduvnim kaminima, pećnicama za pizzu, peći na drva-ovi ventilatori su dizajnirani posebno za aplikacije u kojima su efikasan rad,niska potrošnja energije, promjenjiva brzina i kompaktan dizajn od najveće važnosti.- Ovi ventilatori treba da budu postavljeni na završnoj tački dimnjaka ili sistema na čvrsto gorivo i mogu se montirati na zidane ili metalne dimnjake.- Ventilator dimnjaka je za upotrebu gde temperature dimnih gasova ne prelaze 575° F za isprekidan rad i 482° F za kontinuirani rad.Specifikacija : Naziv proizvoda : električni propuh Inducirajući Fan Voltage : 190-240 V (napon 110 V-120 V, bićemo opremljeni pretvaračem napona)način instalacije : vrlo jednostavno : instalirajte indukovani propusni ventilator na izlazu iz dimnjaka, provucite kabl na pogodno mesto u prostoriji i povežite ga sa jednim napajanjem od 220 V.

Osnovna svojstva

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V( 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
Package Included:
1 * Chimney Fan :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.