.

.

SDFGH podvodni kompas za ronjenje, multifunkcijski vodootporni kompas sa blistavim dizajnom, za podvodnu navigaciju i druge aktivnosti na otvorenom izdržljive

SDFGH podvodni kompas za ronjenje, multifunkcijski vodootporni kompas sa blistavim dizajnom,

Ocjena kupaca:

KM 107.79
Od robe
Dostupno je narudžbi

Glavne funkcije, osnovno pozicioniranje, mjerenje azimuta, ugao odstupanja, lako je čitati podatke u svakom trenutku, odlično za kampiranje, planinarenje, istraživanje i druge aktivnosti na otvorenom Specifikacija, dimenzije : 70x65x38mm, težina : 115g. Lako za nošenje, kompas je srednje veličine i jednostavan za nošenje. Preporučuje se stavljati u džep, ruksak ili direktno na vratu tako da vaš smjer uvijek bude tačan. Primjenjivi prigode i ljudi, ovaj kompas je vodootporan i otporan na udarce, pogodan za vožnju, kampiranje, planinarenje, avanturu i druge aktivnosti na otvorenom, tako da je ovaj kompas dobro sredstvo za backpackere, kampere, izletnike, lovce. Glavne funkcije, osnovno pozicioniranje, mjerenje azimuta, ugao odstupanja, lako je čitati podatke u svakom trenutku, odlično za kampiranje, planinarenje, istraživanje i druge aktivnosti na otvorenom. Specifikacija, dimenzije : 70x65x38mm, težina : 115g. Lako za nošenje, kompas je srednje veličine i jednostavan za nošenje. Preporučuje se stavljati u džep, ruksak ili direktno na vratu tako da vaš smjer uvijek bude tačan. Primjenjivi prigode i ljudi, ovaj kompas je vodootporan i otporan na udarce, pogodan za vožnju, kampiranje, planinarenje, avanturu i druge aktivnosti na otvorenom, tako da je ovaj kompas dobro sredstvo za backpackere, kampere, izletnike, lovce. Glavne funkcije, osnovno pozicioniranje, mjerenje azimuta, ugao odstupanja, lako je čitati podatke u bilo kojem trenutku, odlično za kampiranje, planinarenje, istraživanje i druge aktivnosti na otvorenom. Specifikacija, dimenzije : 75g.65x38mm, težina : 115g.easy za nošenje , Kompas je srednje veličine i jednostavan za nošenje. Preporučuje se stavljati u džep, ruksak ili direktno na vratu tako da vaš smjer uvijek bude ispravan. Ovaj kompas je vodootporan i otporan na vodu, pogodan Za vožnju, kampiranje, planinarenje, avanturu i druge vanjske aktivnosti, tako da je ovaj kompas, kamperi, kamperi, izletnike, lovce, geologe za aktivnosti na otvorenom.

Osnovna svojstva

70*65*38MM (without strap):
Underwater working temperature:
-30°C~+60°C
Underwater diving depth:
≤50 meters
Error:
Tilt correction:
±18.
Purpose:
Guide the direction underwater.
quantity:
1
With the rechargeable battery and USB charging cable, the light is convenient for you to use, and it is a money saving product. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.