.

.

Ldchnh izdržljiva torba za ogrevno drvo kamin torba za transport drva multifunkcionalni držač za odlaganje trupaca Platnena torba za ogrjev

Ldchnh izdržljiva torba za ogrevno drvo kamin torba za transport drva multifunkcionalni držač za odlaganje

Ocjena kupaca:

KM 356.09
Od robe
Dostupno je narudžbi

Elegantna i svestrana korpa sa širokim spektrom upotrebe Lagana i čvrsta praktična korpa sa dvije čvrste ručke. Napravljen od filca i za višekratnu upotrebu. Savršeno za držanje igračaka, knjiga, prljave odjeće, drva za ogrjev itd. Čini vaš dom urednijim i pomaže u uštedi prostora. Odlično za nošenje drva za ogrjev, udaranje grana i grana.Savršen dizajn, čvrsti materijal.Specifikacija : tip : torba za pohranu materijal : Canvas Form : trodimenzionalni oblik : rektangleuse : storage rack Size : as shown Waterproof : No Package Uključeno : 1*skladište drva za Ogrevmolim shvatiti da zbog razlika u osvjetljenju ili kompjuterskim monitorima ne mogu garantirati da su fotografija i stvarne boje iste.Usled različitih metoda merenja može doći do odstupanja od 1-2 cm.Pokrijte ložište za površinsku zaštitu.

Osnovna svojstva

Type :
Storage Bag
Material:
Canvas
Form:
three-dimensional
shape:
rectangle
Use:
storage rack
Size:
as shown
Waterproof:
No
Package Included:
1*Firewood storage:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photo and actual colors are the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2 cm.:
Cover Fire Pit for Surface Protection :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.