.

.

GUANGMING-alati za baštensko kalemljenje, alati za sečenje grančica sa vrećom za odlaganje / Bela membrana&gumica,ručni rezač za sečenje grančica vinove loze

GUANGMING-alati za baštensko kalemljenje, alati za sečenje grančica sa vrećom za odlaganje /

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

[2 u 1 kalemljenje i komplet alata za orezivanje] alat za kalemljenje uključuje i rezač i oštricu giljotine za kalemljenje Prvo, omogućava vam da odrežete višak listova i grančica i pripremite biljke za kalemljenje. Drugo, zatim možete precizno izrezati u temeljac za kalemljenje posebnom giljotinom za kalemljenje. [Jednostavan za korištenje bilo koje ]zelene ruke kalemljenja moći će koristiti alat za nekoliko minuta, bez potrebe za profesionalnim vodstvom. Sečivo se može zameniti. [Oštri noževi i opruge od visokog ugljeničnog čelika]za dugotrajnu upotrebu; ergonomska ABS plastična ručka visoke čvrstoće za udobno držanje. [Ušteda vremena korisnika] Izrežite, spojite, zalijepite traku i posao kalemljenja je obavljen. Ne morate nožem brijati iste padine na obje grane kao na stari naporan i dugotrajan način. [Paket ]dolazi sa alatom za sečenje kalemljenja, 2 oštrice za kalemljenje, odvijačem i ključem. 1x platnena torba + 2x bijela folija + 2x gumena traka. Dobro došli u našu trgovinu, imamo širok izbor proizvoda za vas.2 u 1 alat za kalemljenje set za sečenje, savršen za kalemljenje voćaka, podlogu i izdanak lako se podudara sa brzim zarastanjem.Karakteristike : visokokvalitetna oštrica najlonska ručka visokog kvaliteta。Rezačem odrežite beskorisne grane sa biljke.Oštrica vremena i truda se može zamijeniti.Podloga i izdanak lako se podudara sa brzim zarastanjem.Bira bolje od prosjeka materijala za izgradnju kalemljenja alata. Pruners treba da izdrži godine upotrebe uz pravilno održavanje.Upotreba : makaze za orezivanje baštenskog voća set alata za sečenje makazama, brzo sečenje, u stanju da poboljša radnu brzinu.Specifikacija : Materijal : 45 # čelik, Površinska obrada : hromiran.Materijal ručke : PVCColor : black Full dužina : 210 (mm)dužina noža : 2 (mm) Prečnik trima : 1 (mm)oblik : V oblik težina : 800 (g)pakovanje uključuje : 1 X rezač za kalemljenje 2 x bijeli filmovi.1 x torba za čuvanje.

Osnovna svojstva

Material:
45 # steel, surface treatment
Handle material:
PVC
Color:
black
Full length:
210 (mm)
Blade length:
2 (mm)
Trim diameter:
1 (mm)
Shape:
V shape
Weight:
800 (g)
Package Includes:
1 X Grafting pruner:
2 x white films.:
1 x Storage bag.:
2 x rubber band.:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1 3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.