.

.

RC Drone objektiv, prijenosni lagani pogled na snimanje od 180° Drone Fisheye Lens Drone dodatak za Drone za Mavic AIR 2

RC Drone objektiv, prijenosni lagani pogled na snimanje od 180° Drone Fisheye Lens Drone dodatak za Drone

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Odlična izrada】 : upotreba optičkog stakla i precizna obrada brušenja čine da ima slike visoke definicije i visoke definicije, što može zadovoljiti potrebe profesionalnih fotografa Pružiti Vam sa odličnim iskustvom. 【Odlična izrada】 : upotreba optičkog stakla i precizna obrada brušenja čine da ima slike visoke definicije i visoke definicije, što može zadovoljiti potrebe profesionalnih fotografa. Pružiti Vam sa odličnim iskustvom. 【Stabilne performanse】 : CNC obrada čini da ima visoku preciznost bez uticaja na stabilnost leta kalibracije kuglične glave. Zadovoljite svoje potrebe. 【Prijenosni】 : lagan i prenosiv, jednostavan za instaliranje i rad i zgodan za upotrebu. Ima širok spektar aplikacija i odličan je izbor dodatne opreme za vaš rc Dron. 【Visoka kvaliteta】 : okvir je izrađen od aluminijumskog materijala za avijaciju, koji je lagan i jak, izdržljiv i dugotrajan, sa odličnom stabilnošću i pouzdanom upotrebom. 【Dizajn】 : Dizajn sočiva ribljeg oka sa vidnim poljem od 180°, pružajući Vam veoma jake vizuelne efekte. Učinite snimanje dronova zanimljivijim. 【Odlična izrada】 : upotreba optičkog stakla i precizna obrada brušenja čine da ima slike visoke definicije i visoke definicije, što može zadovoljiti potrebe profesionalnih fotografa. Pružiti Vam sa odličnim iskustvom. 【Odlična izrada】 : upotreba optičkog stakla i precizna obrada brušenja čine da ima slike visoke definicije i visoke definicije, što može zadovoljiti potrebe profesionalnih fotografa. Pružiti Vam sa odličnim iskustvom. 【Stabilne performanse】 : CNC obrada čini da ima visoku preciznost bez uticaja na stabilnost leta kalibracije kuglične glave. Zadovoljite svoje potrebe. 【Prijenosni】 : lagan i prenosiv, jednostavan za instaliranje i rad i zgodan za upotrebu. Ima širok spektar aplikacija i odličan je izbor dodatne opreme za vaš rc Dron. 【Visoka kvaliteta】 : okvir je izrađen od aluminijumskog materijala za avijaciju, koji je lagan i jak, izdržljiv i dugotrajan, sa odličnom stabilnošću i pouzdanom upotrebom.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fisheye Lens
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Color:
Black
Fitment:
for Mavic Air 2 Drone
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 16g
Size:
Approx. 2x1.4x1cm/0.79x0.55x0.39inch
Package List:
1 x Drone Fisheye Lens :
Note:
1. Not included drone.2. Due to manual measurement, please allow 13mm error, thank you!3. Images may not reflect the actual color of the object due to different lighting and differences between monitors. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.