.

.

YSY 2kom Ultrafine DRL LED traka cijev fleksibilna vodootporna dnevna lampa za LED traku za farove automobila,dekorativna lampa,svjetlo za trčanje,neonska svjetla, svjetlo za žmigavac, Bijelo)

YSY 2kom Ultrafine DRL LED traka cijev fleksibilna vodootporna dnevna lampa za LED traku za farove automobila,dekorativna

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ultra svijetlo Bijelo dnevno svjetlo poboljšana verzija, izvor svjetlosti je mnogo bolji,mnogo svjetliji od prethodnih , perle od 58 LED lampi i 19 pogona, izuzetno dugotrajan život Meka i fleksibilna : dizajn trake od cijevi, savijte, uvijte i konturirajte oko bilo koje površine,meka i laka za izradu bilo kojeg oblika koji se uklapa u retrofit vaših farova. Odijelo za DC 12 V napajanje, može se koristiti kao osvjetljenje oko lampe farova, zadnje stop svjetlo kočnice, svjetlo za maglu,ispod branika, bočni sjaj. Ploče sa žicom, jednostavna fiksna instalacija.jednostavna instalacija sa 2 žice. Kvalitetni Proizvodi Koji Se Razlikuju Od Niskokvalitetnog Led Svjetla , 1 Godina Garancije, Budite Sigurni Da Ćete Kupiti, Mi Ćemo Biti Odgovorni Za Naše Proizvode. Dobar je izbor za zamjenu auto svjetla i dodatnu opremu za auto DRL i LED traku sa pokazivačem smjera : bijelo svjetlo za dnevno svjetlo. ◆ Koristi se za svjetlo vanjske dekoracije automobila : svjetlo anđeoskih očiju, dnevna svjetla, Žmigavci, svjetla za obrve, svjetla zadnjeg stakla, itd. ◆ Koristi se za svjetlo za uređenje unutrašnjosti automobila : podna svjetla, svjetla za pedale, kočiona svjetla, svjetla prtljažnika, svjetla na vratima, svjetla za instrumente, svjetla za kupole automobila itd. ◆ Štaviše : ova cijev sa LED trakom također se može koristiti za čamac, motor, ormare, stolove, stolice, stepenice i gdje god želite, dodat će estetsku privlačnost. Specifikacije : ulazni napon : 12 V DC Materijal : vodič za cijev životni vijek : >50000hrs dužina : 30cm Boja : Bijela/ Plava/kristalno plava/žuta/crvena/zelena/roze(opciono) niska potrošnja energije, dug životni vijek, niski troškovi održavanja. Veličina proizvoda : u poređenju sa drugim kućnim led trakama, naše svetlosne trake su vitke, bilo da se radi o uređenju enterijera automobila ili spoljašnjoj dekoraciji automobila, štede prostor i bolje koriste. Jednostavan za ožičenje i instaliranje ◆crna linija je negativni pol : spojite negativni pol baterije automobila.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.