.

.

Werfds Torbica za trčanje Kućište na otvorenom Sport Mobilni telefon Pouch Wallet Arm band torba Fitness pojas džep sa zatvaračem

Werfds Torbica za trčanje Kućište na otvorenom Sport Mobilni telefon Pouch Wallet Arm band torba Fitness pojas

Ocjena kupaca:

KM 50.54
Od robe
Dostupno je narudžbi

3 D mreža je higroskopna i prozračna, meka njega kože, Wicking je ugodniji Podesive kaiševe elastične ruke, elastične ruke za sigurno uklapanje i podesivi elastični. Nezavisna glavna torba i dizajn pod džepa, sortiranje i postavljanje predmeta. Dizajn priključka za slušalice, odgovarajući isprepleteni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Dvostruka, snažna ljepljivost, nije lako padati i čvršći. 3 D mreža je higroskopna i prozračna, meka njega kože, Wicking je ugodniji. Podesive kaiševe elastične ruke, elastične ruke za sigurno uklapanje i podesivi elastični. Nezavisna glavna torba i dizajn pod džepa, sortiranje i postavljanje predmeta. Dizajn priključka za slušalice, odgovarajući isprepleteni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Dvostruka, snažna ljepljivost, nije lako padati i čvršći. 3 D mreža je higroskopsko i prozračno, njegu meke kože, Wicking je uživalniji.Adjustane elastične kaiševe, elastične ruke za sigurno postavljene i podesive dizajn elastične i podešavanje dizajna za sortiranje i postavljanje predmeta iz predmeta, odgovarajuće Prekomjereni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Snažna ljepljivost, nije lako padati i čvrst. Materijal proizvoda : Oxford Fabricproduct karakteristike : Svjetlo, komforan, prosinac za gužvu : 6cm Model : 18cm * 9 CMPomisliti Modeli : Svi telefoni ispod 6,5 inča. Armband je pogodan za ruke s opsegom ruke od 24-36cm.paking : 1 x ruku bagnjača : 1. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite oko 1-2cm mjerne odstupanje zbog ručnog mjerenja. Osvjetljenje i jednostavno za nošenje.

Osnovna svojstva

Product material:
Oxford fabric
Product features:
light, comfortable, breathable
Suitable for the crowd:
running, fitness, cycling
Suitable model:
18CM*9CM
Compatible models:
All phones under 6.5 inches.
The armband is suitable for arms with an arm circumference of 24-36CM.:
Packing :
1 X Arm Bag:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow about 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Lightweight and easy to carry :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.