.

.

Cvijeće naljepnice za umjetnost noktiju naljepnice za nokte dizajn prijenosa vode naljepnice za nokte ruže naljepnice za nokte cvijeće naljepnice za nokte za žene djevojčice proljeće ljeto dekoracija noktiju DIY manikir Savjeti 8 listova

Cvijeće naljepnice za umjetnost noktiju naljepnice za nokte dizajn prijenosa vode naljepnice za

Ocjena kupaca:

KM 2.98
Od robe
Dostupno je narudžbi

Količina : dobit ćete 12 listova prekrasnih cvjetnih naljepnica za umjetnost noktiju u setu, pogodnih za većinu prirodnih i lažnih noktiju, možete napraviti sve vrste hrabrih i elegantnih dizajna noktiju Sigurno : naljepnice za nokte za prijenos vode ruže izrađene su od ekološki prihvatljivih materijala, netoksične, nisu ograničene na nokte i nisu ograničene na bilo koji kvalitet kože, možete ih sigurno koristiti. Jednostavan za upotrebu : naljepnice za nokte za prijenos vode bit će najprikladniji način za ukrašavanje noktiju u vlastitom stilu, mogu trajati dugo ako ih koristite na ispravan način, živopisne i super jednostavne za korištenje. Prilike : najbolji poklon za vaše prijateljice, mamu, ženu. Flower nail charm su odlične za dekoracije noktiju i noktiju, što je veoma pogodno za moderne žene i trend devojke. Usluga nakon prodaje : ako imate bilo kakvih pitanja o našim naljepnicama za nokte za prijenos vode u proljeće ljeto, slobodno nas kontaktirajte. mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i dati sve od sebe da riješimo vaše probleme. Količina : dobit ćete 12 listova prekrasnih cvjetnih naljepnica za umjetnost noktiju u setu, pogodnih za većinu prirodnih i lažnih noktiju, možete napraviti sve vrste hrabrih i elegantnih dizajna noktiju. Sigurno : naljepnice za nokte za prijenos vode ruže izrađene su od ekološki prihvatljivih materijala, netoksične, nisu ograničene na nokte i nisu ograničene na bilo koji kvalitet kože, možete ih sigurno koristiti. Jednostavan za upotrebu : naljepnice za nokte za prijenos vode bit će najprikladniji način za ukrašavanje noktiju u vlastitom stilu, mogu trajati dugo ako ih koristite na ispravan način, živopisne i super jednostavne za korištenje. Prilike : najbolji poklon za vaše prijateljice, mamu, ženu. Flower nail charm su odlične za dekoracije noktiju i noktiju, što je veoma pogodno za moderne žene i trend devojke. Usluga nakon prodaje : ako imate bilo kakvih pitanja o našim naljepnicama za nokte za prijenos vode u proljeće ljeto, slobodno nas kontaktirajte.

Osnovna svojstva

Item Type:
Water Transfer Design Nail Stickers
Package Contents:
12 Sheets flower Nail Stickers for Nails
Pattern:
As the picture shows
Material:
Paper
Size:
About 2.5 x 2.1inch
How To Use:
1. Wash your nails well and dry thoroughly.:
2. Cut out the desired pattern roughly, remove the film off the product, and dip it into water for 10-20 seconds.:
3. Wet your nails with water.:
4. Moisten the fingernail, using tweezers gently slide the sticker to the nail surface face up and press firmly.:
5. Use a paper towel to gently dry the excess water on the surface.:
6. Apply topcoat on the nail to protect the sticker for a long-lasting professional manicure look or apply a layer of transparent nail polish.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.