.

.

Columbia Djevojke ' Vatru Strani Sherpa Full Zip

Columbia Djevojke ' Vatru Strani Sherpa Full Zip

Ocjena kupaca:

KM 18.02
Od robe
Dostupno je narudžbi

100% poliester Zatvaranje zatvarača. Mašinsko Pranje. Toplo i udobno : Columbia Girl's Fire Side Sherpa full Zip Jacket izrađen je od flisa sa visokim hrpom pješčanog sata u dizajnu veličine djevojke, savršen za pripijenu i aktivnu odjeću. Dodatna plišana šerpa gomila : napravljena od meke i plišane šerpe, ova jakna dodaje lijep dodir ugodne topline svakog dana. ULTIMATE COMFORT : sa ovratnikom i punim zatvaračem sa zatvaračem, ona će moći da bira nivo topline i zaštite. Svestrano : mekan i topao, materijal od flisa je savršen vanjski ili srednji sloj za bilo koju jesensku ili zimsku aktivnost. Praktične karakteristike : ova jakna od flisa nudi dva dobro pozicionirana topla džepa za ruke, naše udobne manžetne i elastični rub. Samo zato što bi mogla krenuti na blatnjave staze ne znači da njen stil treba da pati. Ova jakna sa punim patentnim zatvaračem napravljena je od našeg šerpa flisa sa visokim hrpom od pješčanog sata, koji je i izolacioni , upečatljiv i sigurno će laskati uz udobnost koja dobro pristaje. Columbia Girl's Fire Side Sherpa full Zip Jacket je svakodnevni favorit, zahvaljujući svom stilu dizajna i tkanini od šerpa Šipova. Nosite ga samostalno ili kao udoban sloj za vanjsku školjku.

 Izrađena kao flis sa visokim hrpom od pješčanog sata, ova jakna drži obećanje ugodnog toplog komfora. Uključuje patentni zatvarač pune dužine, džepove za ruke, udobne manžetne i elastični porub — sve radi na savršenoj toplini u jesen i zimu u srednjim vremenskim danima.

 Jakna od šerpinog flisa ove djevojke dolazi u više boja i veličina. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete tačna, upotrijebite našu tabelu veličine i sljedeće upute za mjerenje : za rukave počnite od središnjeg zatiljka i izmjerite preko ramena i dolje do rukava. Ako dođete do djelomičnog broja, zaokružite na sljedeći parni broj. Za grudi mjerite na najpotpunijem dijelu grudi, ispod pazuha i preko lopatica, držeći mjernu traku čvrstom i ravnom.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.