.

.

SDZXC foil zavjesa za zavjese za rođendanske vjenčane zabave svijetla kišna zavjesa ukras kišne zavjese 1mx4m horizon za događaj

SDZXC foil zavjesa za zavjese za rođendanske vjenčane zabave svijetla kišna zavjesa ukras kišne zavjese

Ocjena kupaca:

KM 27.20
Od robe
Dostupno je narudžbi

100% plastika Materijal : zavjesa od folije izrađena je od sjajne površine, dobra za dodavanje ukrasa za zabave; A izdržljiv materijal omogućava korištenje roderskih ukrasa za žene za žene kratke šatore za žene kratke događaje 20x40 Organizator za manifestaciju za rad za dječake Party Favori za djecu 8-12 Seksi haljina za zabavu za žene ukrase stola za žene. Lijepo prepun brige i ljubavi. Događaj, bit ćete iznenađeni u atmosferi i vidite da se deserice za partne partijene za žene 50. rođendan zabava za djevojke 8. rođendanske stolice i tablice Rođendani favorizirane haljine za žene Elegantna zabava Dec. Primjenjive scene : Folija je predivna za svaku temu takvu božićnu zabavu, rođendansku zabavu, pogodni su za, scenska pozadina, disko,, mladenka, itd. Disco bachelorette dekora za zabavu za žene ukrašavanje za žene na raspolaganju za žene 500 brojeva Majica horizonta događaja Bachelorette Party favorizira stolice za događaje za dječje stranke zastava. Odlično za bilo koju stransku temu. Party haljine za djevojke Partnu haljinu za žene Elegantna haljina za zabavu Događaj Rezervirajte ručni ručni ručni ručni ručni ručni haljina za žene Seksi elegantna zaštitna matična haljina za ženske haljine za žene Elegantne. Folija za zavjese za rođendanske vjenčane zabave svijetla kišna zavjesa ukras za zavjese kišne zavjese 1mx4m Horizon Book Specifikacija : i visoke kvalitete! Količina : 1 Veličina : 1x3m / 39.37x157in Boja : ružičasta, ružičasta, plava, svijetloplava, crna, bijela, crvena, zlatna, zelena, srebrna, ruža Gold Napomena : Molimo vas da se na ručno mjerilo 1-5 mm. Boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačije na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibrirani istim. Paket je uključen : 1 x zavjesa od aluminijske folije.

Osnovna svojstva

and High Quality! :
Quantity:
1
Size:
1x3m/39.37x157in
Color:Pink, Pink,Blue,Light Blue,Black,White,Red,Gold,Green,Silver,Rose Gold :
Note:
Please allow 1-5mm errors due to manual measurement. :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :
Package included:
1 x Aluminum foil curtain :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.