.

.

Wionc TPR meka silikonske glave toaletni četkica za čišćenje višenamjenska dugačka ručica WC četkice za kupatilo postavljanje kućnog čišćenja alata za čišćenje

Wionc TPR meka silikonske glave toaletni četkica za čišćenje višenamjenska dugačka ručica WC četkice za

Ocjena kupaca:

KM 29.45
Od robe
Dostupno je narudžbi

Glave za toaletne četkice izrađene su od TPR čekinja koje ne boli vašoj keramičkoj pločici toaleta, nikad ne izmače ili ne mijenja svoj oblik Silikonske čekinje četka vrlo fleksibilne i čvrste što može dovoljno spustiti da se uđe u čvorove, nadupite i postavljaju na to da je teško doći. Sa jedinstvenim okruglim središtem gravitacijskog dizajna, držač za toaletnu četkicu neće se okretati i padati. Prikrivena ventilacija, voda može brzo isparavati od gornjeg i donjeg kraja, dobro je zadržati bazu i četkicu čistim. Izrađene od PP je izdržljivo i protiv hrđe, nadograđene ručke udobno je prianjati. Kompaktna toaletska četkica za veličinu koja bi se dobro uklopila u uskim prostorom pomoću toaleta ili sudopera u kupaonici. Glave za toaletne četkice izrađene su od TPR čekinja koje ne boli vašoj keramičkoj pločici toaleta, nikad ne izmače ili ne mijenja svoj oblik. Silikonske čekinje četka vrlo fleksibilne i čvrste što može dovoljno spustiti da se uđe u čvorove, nadupite i postavljaju na to da je teško doći. Sa jedinstvenim okruglim središtem gravitacijskog dizajna, držač za toaletnu četkicu neće se okretati i padati. Prikrivena ventilacija, voda može brzo isparavati od gornjeg i donjeg kraja, dobro je zadržati bazu i četkicu čistim. Izrađene od PP je izdržljivo i protiv hrđe, nadograđene ručke udobno je prianjati. Kompaktna toaletska četkica za veličinu koja bi se dobro uklopila u uskim prostorom pomoću toaleta ili sudopera u kupaonici. WC četkice izrađene su od TPR čekinja koje ne boli vašoj keramičkoj pločici toaleta, nikada ne izmače ili ne mijenja svoj oblik. Četkica četkice. Vrlo fleksibilan i čvrst koji mogu ući u čvorove, bake, i stavlja da se teško dosegne. Sa jedinstvenim okruglim centrom gravitacijskog dizajna, držač za toaletnu četkicu se neće okretati i pada. Prikrivena ventilacija, voda može brzo isparavati od gornjih i donjih krajeva, dobro za održavanje baze i četkice čistim za četkicu je izdržljiva i anti-hrđa, nadograđena četkica za mirišku ugrađenu u Uzak prostor za toalet ili u kupaonici.

Osnovna svojstva

material:
plastic
Package Included:
1*Toilet brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Hanging and landing dual-use, no land occupation. paste firm, the bearing capacity is strong, and it can be placed at will without falling. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.