.

.

DINGZZ Mini čišćenje četkica Mala metla DustPans Set Desktop SWEEPER GARBAGE ČIŠĆENJE TABELA TABELA ZA ČIŠĆENJE ALATI ZA ČIŠĆENJE

DINGZZ Mini čišćenje četkica Mala metla DustPans Set Desktop SWEEPER GARBAGE ČIŠĆENJE TABELA TABELA ZA ČIŠĆENJE

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dobro je u ruci, a glava četke izrađena je od materijala za sprečavanje ogrebotina Nešto veći od dlana, pogodan je za čišćenje i čišćenje malih mjesta poput radne površine. Idealni su trpezarijski stol i kuhinjski peć idealni. Male veličine, ne zauzima prostor, lako se postavlja i izdržljivo. Pominite mini radna površinu, jednostavan za upotrebu i zabavu. Veliki četkica za čišćenje četkica.Two-komadni desktop čistač sa malim setcem metla. Materijal : Materijal : Plastickolor : ružičasta, zelena, plava (opcionalno) Veličina : 18.2 "Težina : 59 Gram Package : Penstpan * 1small metla * 1 komad : 1 Pregleda da je zbog razlika u rasvjetu i monitorima računala ne možemo garantirati da je stvarna boja ista kao slika.due na različite metode mjerenja, može doći do različitih mjernih metoda, može postojati greška 1- 2 cm.Tredno tlo bezgledljivoweping kat nije lako curiti prašinu, prednja prašina je čvrsto pričvršćena na zemlju, a prašina i prljavštinu ne mogu pobjeći.

Osnovna svojstva

material:
plastic
Color:
pink, green, blue (optional)
Size:
18*11.5*3cm/7.1*4.5*1.2
Weight:
59 grams
Package Included:
Dustpan*1:
Small broom*1:
Piece:
1
Please note that due to differences in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Fits The Ground SeamlesslySweeping The Floor ls Not Easy To Leak Dust,The Front Dustpan ls Tightly Attached To The Ground,And Dust And Dirt Cannot Escape. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.