.

.

YFQHDD 1SET električni politor za poliranje cipela 75W High Power Crveno drvo Prijenosne četke kožne cipele Kit četkica za čišćenje alati za čišćenje kože

YFQHDD 1SET električni politor za poliranje cipela 75W High Power Crveno drvo Prijenosne četke kožne cipele

Ocjena kupaca:

KM 190.09
Od robe
Dostupno je narudžbi

Cipela je jednostavna za upotrebu, veliku brzinu, snažnu snagu, osjeća se ugodno za nošenje Nasumično sa četkicom za četkicu, četkica od vune, kiš za spužvu, lako zamijeniti. Za razne načine punjenja moći da se sastane nakon što se automatski zaustavi (crvena kada puni, nakon punog zelenog) prikazani su crveni i zeleni indikator. Ugrađena precizna zaštitna ploča, litijumska baterija Zaštita od nedostatka, zaštita od preopterećenja. Lagana težina i niska buka, omogućavajući korisnicima da efikasno i udobno koriste. Cipela je jednostavna za upotrebu, veliku brzinu, snažnu snagu, osjeća se ugodno za nošenje. Nasumično sa četkicom za četkicu, četkica od vune, kiš za spužvu, lako zamijeniti. Za razne načine punjenja moći da se sastane nakon što se automatski zaustavi (crvena kada puni, nakon punog zelenog) prikazani su crveni i zeleni indikator. Ugrađena precizna zaštitna ploča, litijumska baterija Zaštita od nedostatka, zaštita od preopterećenja. Lagana težina i niska buka, omogućavajući korisnicima da učinkovito i udobno koriste .Precifikacija : punjač : ulaz AC100-240 V 50 / 60 Hz; Izlaz DC 5 V 500m A. Litijumska baterija : 3. Vrijeme punjenja : oko 5 sati. Vrijeme : Vrijeme punjenja može se koristiti je 1 sat. Brzina : 1500 REV / min. Snaga : max 75 W. Paket uključen : četkica za četkicu * 2 četka za spužvu * 2 USB kabl za punjenje * 1 5 V 500m A punjač 1 * Upute * 1 četkica za pretvorbu * 2 Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirajte me Kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Charger:
Input AC100-240V 50 / 60Hz; Output DC 5V 500mA.
Lithium Battery:
3.7V 2000mAh.
Charging time:
about 5 hours.
Time:
Charge time can be used is 1 hour.
Speed:
1500 rev / min.
Power:
Max 75W.
Package Included:
Bristle brush * 2 :
Wool brush * 2 :
Sponge brush * 2 :
USB charging cable * 1 :
5V 500mA charger 1 * :
Instructions * 1 :
Conversion plug * 1 :
Wooden handle shoe brush*2:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.