.

.

Dingzz Prijenosni sto za čišćenje metle Duspan set Početna Poslovna školska spavaća soba Četkica za čišćenje smeća sa alatom Duster

Dingzz Prijenosni sto za čišćenje metle Duspan set Početna Poslovna školska spavaća soba Četkica za čišćenje

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Glava četkice je čvrsto upakovana i ima snažnu žilavost Efikasno čisti prašinu i kosu i olakšava vaš život. Četkica i prašina su mali i lagani. Četkica se može puknuti u prašinu. Jednostavno pohranjivanje kada se ne koristi bez ometanja sobe. Kutna glava četkica olakšava čišćenje mrtvih mjesta. Pogodno za sofe, uglove, radne površine i druga mjesta. Četkica i prašina izrađeni su od plastike, što je izdržljiv i nije sklon pucanju. Pogodno za dom, konferencijsku salu i druga mjesta. Stepe za četkicu i prašinu su odlični dodaci za dom i šire. Specifikacija : Naziv proizvoda : Mala metla Set Product Veličina : 29 * 19cm / 11.48inprodukt : PP PBTProdukt : zelena, ružičasta, beigepackaža : 1 Pregledajte da je riječ o razlikama u rasvjetu i računaru monitori, ne možemo garantirati da je stvarna boja ista kao slika. Prekidaj za različite metode mjerenja, može doći do pogreške 1-2 cm. Podnošenje tla neprimjereno čišćenje kat nije lako curiti prašinu, prednji prašinu LS Čvrsto pričvršćeni na zemlju, a prašina i prljavština ne mogu pobjeći.

Osnovna svojstva

Product name:
Small broom dustpan set
Product size:
29 * 19cm/11.42*7.48in
Product material:
PP PBT
Product material:
OPP bag
Color:
Green, Pink, Beige
Package Included:
Dustpan*1:
Small broom*1:
Please note that due to differences in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Fits The Ground SeamlesslySweeping The Floor ls Not Easy To Leak Dust,The Front Dustpan ls Tightly Attached To The Ground,And Dust And Dirt Cannot Escape. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.