.

.

PILIPANE GREVI MILIFOFIBER KROZ, 10pcs ručnik za mikrofiber, brzo sušenje, vrlo upijajući ručnik za ponovno zakrasan za čišćenje prozora za čišćenje, kuhinjsko posuđe, automobil, 30x30cm

PILIPANE GREVI MILIFOFIBER KROZ, 10pcs ručnik za mikrofiber, brzo sušenje, vrlo upijajući

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od mikrofibera Ove neabrazivne maramice za čišćenje odmah apsorbiraju vodu na kontratopovima i tablice bez napuštanja linte ili pruga. Može čistiti prašinu koja je vrlo mala, koja je vrlo pogodna za čišćenje prozora, kuhinjski pribor, automobil ili druge nježne površine itd. Široko korištene, mogu se koristiti za kućanske aparate, kuhinju, kupatilo, čišćenje zrcala itd. Mast i čestice u mikrovalnim pećnicama, tanjurima, loncima i tavama, koji su vrlo zgodni. Ima visokokvalitetnu šivanje i ojačane ivice kako bi se spriječila labavost, oni su izdržljivi i mogu se oprati stotine puta. Napravljen od mikrofibera. Ove neabrazivne maramice za čišćenje odmah apsorbiraju vodu na kontratopovima i tablice bez napuštanja linte ili pruga. Može čistiti prašinu koja je vrlo mala, koja je vrlo pogodna za čišćenje prozora, kuhinjski pribor, automobil ili druge nježne površine itd. Široko korištene, mogu se koristiti za kućanske aparate, kuhinju, kupatilo, čišćenje zrcala itd. Mast i čestice u mikrovalnim pećnicama, tanjurima, loncima i tavama, koji su vrlo zgodni. Ima visokokvalitetnu šivanje i ojačane ivice kako bi se spriječila labavost, oni su izdržljivi i mogu se oprati stotine puta. Ima prednosti svjetlosne težine, snažne apsorpcije i brzog sušenja, svakodnevno ih možete koristiti za uživanje u čišćenju. Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Micro Fiber Or Color : Grey Mality : Microfibe Reache Tecks : cca.9 OZaplikacija ljudi : Generalizirajte : cca.8in (LXW) Lista paketa : 10 x ručnik Napomena : 1. Molimo dopustite grešku 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Microfiber Towel
Color:
Grey
Material:
MicrofiberEach Piece Weight
Package List:
10 x Towel
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.