.

.

N / A JAY CIDING četkica Mala metla DustPans Set Desktop SWEEPER GARBAGE ČIŠĆENJE TABELA TABELA ZA KRADURSKE ALATI ZA ČIŠĆENJE

N / A JAY CIDING četkica Mala metla DustPans Set Desktop SWEEPER GARBAGE ČIŠĆENJE TABELA TABELA ZA KRADURSKE

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dobro je u ruci, a glava četke izrađena je od visokokvalitetnog materijala za sprečavanje ogrebotina Nešto veći od dlana, pogodan je za čišćenje i čišćenje malih mjesta poput radne površine. Idealni su trpezarijski stol i kuhinjski peć idealni. Male veličine, ne zauzima prostor, lako se postavlja i izdržljivo. Pominite mini radna površinu, jednostavan za upotrebu i zabavu. Dobro je u ruci, a glava četke izrađena je od visokokvalitetnog materijala za sprečavanje ogrebotina. Nešto veći od dlana, pogodan je za čišćenje i čišćenje malih mjesta poput radne površine. Idealni su trpezarijski stol i kuhinjski peć idealni. Male veličine, ne zauzima prostor, lako se postavlja i izdržljivo. Pominite mini radna površinu, jednostavan za upotrebu i zabavu. Veliki desktop zaklopke tipkovnice.Two-komadni set za čišćenje i mali metlo .Precifikacija : Materijal : plastičnikolor Kao što je prikazano : 18 * 11.5 * 3cm / 7,1 * 4,5 * 1,2 "Težina : 59 gramska metla : prašina * 1smalna metla * 1 komad : 1 Pomozite da zbog razlika u rasvjetu i monitorima računara ne možemo garantovati da je stvarna boja 100% ista kao slika.Deue u različite metode mjerenja, može postojati greška 1-2 cm.broom i prašine / prašine / prašine / prašine sa Combo Broom.

Osnovna svojstva

material:
plastic
Color as shown:
Size:
18*11.5*3cm/7.1*4.5*1.2
Weight:
59 grams
Package Included:
Dustpan*1:
Small broom*1:
Piece:
1
Please note that due to differences in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is 100% the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Broom and Dustpan/Dustpan with Broom Combo :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.