.

.

WC četkica i držač set sa podvljivim četkom za četkicu za čišćenje toalet za čišćenje četkica za duboko čišćenje kupaonica

WC četkica i držač set sa podvljivim četkom za četkicu za čišćenje toalet za čišćenje četkica za duboko

Ocjena kupaca:

KM 3.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : Četka je izrađena od visokokvalitetnog, ali laganog PP materijala sa udobnom ručkom za hvatanje Gumena ručica sprječava da se klizi i čini ga super jednostavnim za upotrebu. Lako za čišćenje : U usporedbi s tradicionalnom toaletnom četkom, nije lako zaplesti kosu, a prljavština će se očistiti nakon ispiranja, a nakon pranja neće biti ostatka. Zidni : Za čišćenje toaleta, kade, umivaonik i sudoper, pogodan za sve keramičke plastične staklene površine. Također možete ga objesiti na glatkim zidom ili wc-a. Meka glava četkica : glava od 360 stupnjeva meka četkica, čista bez mrtvog ugla, dekontaminirati bez oštećenja glazure. Služba za korisnike : Pružamo 100% zadovoljnu uslugu za korisnike. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se i odgovorit ćemo vam što je prije moguće. Značajke : Glava četke izrađena je od gustog i fleksibilnog plastičnog materijala, fleksibilan bez prolijevanja, koji može očistiti bilo koji ugao 360 stupnjeva bez oštećenja glaze.EZ za čišćenje : u poređenju s tradicionalnom toaletnom četkom, nije lako zaplesti Kosa, a prljavština će se očistiti nakon ispiranja, a nakon pranja neće biti čisti : Duga ručka je lakša za čišćenje, nema potrebe da se savijaju ili ne može se saviti prljavom vodom, možete lako završiti, možete lako završiti čišćenje, I nakon čišćenja neće biti ostatka. Glava četkice : 360 stepeni debela glava četkica, čist bez mrtvog ugla, dekontaminiraj, bez oštećenja podrške Glaze.Customer : Ako imate problema, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo odgovoriti ti što je prije moguće. Materijal : ppcolor : siva, bluesize : 30 * 5cmbrush Dužina glave : 10cm Notes : Molimo vas da se blage tolerancije veličine i osvjetljenjem u fotografiji može rezultirati razlikom u boji nego u stvarnoj. Uključite : 1pc toaletna četkica za toalet2pc.

Osnovna svojstva

Material:
PP
Color:
Grey, Blue
Size:
30*5cm
Brush Head Length:
10cm
Notes:
 Please allow slight tolerances in size due to manual measurement, and lighting in photography may result in a difference in color than in real.
 :
Include:
1pc Toilet brush:
OR:
2pc Toilet brush:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.