.

.

GUOJM toaletna četka dugačka toaletna četka sa osnovnom drenažnom toaletnom četkom minimalistički dizajn toaletni četkica za čišćenje toaletnog četkica za toaletnu četkicu

GUOJM toaletna četka dugačka toaletna četka sa osnovnom drenažnom toaletnom četkom minimalistički

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim WC školjka duge ručke - jednostavan i lijep dizajn. Kada se postavi u kupaonicu, mala toaletna četkica neće zauzeti prostor. Četkica se može saviti prema obliku wc-a za čišćenje Prljanja dobro. Glava četkice ima dobru fleksibilnost, lako čiste praznine i mrtve krajeve, snažne sposobnosti dekontaminacije i praktično i brzo za upotrebu. Duga kosa i kratka kosa, lako čišćenje prljavštine na WC-u, dizajn ima rupe, čekinje su deblje, a voda se može isušiti nakon tresenja ,. Kutija za odlaganje sa postom je prikladna za četkicu i odvod i odvod za toalet, a glava četkice ne dodiruje dno ili savija čekinje. I skladištenje je higijenija. Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. WC školjka duge ručke - jednostavan i lijep dizajn. Kada se postavi u kupaonicu, mala toaletna četkica neće zauzeti prostor. Četkica se može saviti prema obliku wc-a za čišćenje Prljanja dobro. Glava četkice ima dobru fleksibilnost, lako čiste praznine i mrtve krajeve, snažne sposobnosti dekontaminacije i praktično i brzo za upotrebu. Duga kosa i kratka kosa, lako čišćenje prljavštine na WC-u, dizajn ima rupe, čekinje su deblje, a voda se može isušiti nakon tresenja ,. Kutija za odlaganje sa postom je prikladna za četkicu i odvod i odvod za toalet, a glava četkice ne dodiruje dno ili savija čekinje. I skladištenje je higijenija. Jednostavan i elegantan dizajn radi za bilo koji kupatilo, to je obavezno sredstvo za čišćenje kupaonice.Name : WC školjka : PP + PE + polietilen Othecifikacija : 14,9 inča * 2,5 inča * 2,5 inča sa 1,5 inča * 2,5 inča. Provjerite boju i veličinu prije kupnje. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi.

Osnovna svojstva

14.9 inches * 2.5 inches * 2.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.