.

.

NICZU fotonaponski i solarni paneli čistač za čišćenje, šipka za čišćenje prozora, oprema za čišćenje prozora, voda / crijevo Fed pol, 6m / 20ft

NICZU fotonaponski i solarni paneli čistač za čišćenje, šipka za čišćenje prozora, oprema za

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Četke za čišćenje prozora za uvlačenje : Naši proizvodi su dizajnirani za čišćenje po visinama Štapovi se mogu slobodno povezati bez savijanja. Priključak za čelične kopče, savršeno zatvaranje, jednostavno za ugradnju i uklanjanje. Univerzalni dizajn omogućava besplatnu rotaciju glave četkice. Materijal proizvoda : aluminijska legura od visoke gustoće, visoka tvrdoća, nije lako hrđati, lagana težina. I stariji i žene mogu ga lako koristiti. Vrlo izdržljive, ali meke čekinje od perja osiguravaju sigurnu površinu čistoću. Opseg primjene : Vruća za vodu za čišćenje uvlačiva se može koristiti za razne alate za čišćenje za dovršavanje naprednih operacija čišćenja. Čečica za praćenje prozora je idealna za čišćenje visokih prozora, solarnih ploča, stropova, staklenih zidova, kamiona, automobila, kamp prikolica, prozora, čamaca, staklenika, paluba i još mnogo toga. Podesiva visina : Dovoljno za čišćenje većine prozora na drugom katu, glava četkice je vrlo dugačka, a ugao do ploče ili stakla može se lako podesiti i očistiti sa uključenim dodatkom za adapter za adapter Gooseoseck. Pogodna vodovodna opskrba : Naše prilagođene vodovodne šipke su zabavne i jednostavne za upotrebu, samo se povežite s bilo kojim standardnim izvorom vode u domaćinstvu, uključite slavinu i moći ćete očistiti prozore, staklenke, fascia i soffit u svakom trenutku. Jednostavno i jednostavno za upotrebu, četkica za vodoopskrbu lako se pričvršćuje na vrtnu slavinu preko standardnog prikladna crijeva. Četke za čišćenje prozora za uvlačenje : Naši proizvodi su dizajnirani za čišćenje po visinama. Štapovi se mogu slobodno povezati bez savijanja. Priključak za čelične kopče, savršeno zatvaranje, jednostavno za ugradnju i uklanjanje. Univerzalni dizajn omogućava besplatnu rotaciju glave četkice. Materijal proizvoda : aluminijska legura od visoke gustoće, visoka tvrdoća, nije lako hrđati, lagana težina. I stariji i žene mogu ga lako koristiti.

Osnovna svojstva

Material:
Aluminum alloy
Brush width:
35CM
Locking method:
Eccentric lock structure
Size:
3.6M/12FT, 5.4M/18FT, 6M/20FT, 7.2M/24FT, 9M/30FT, 10.8M/36FT
Soft feathered bristles ensure a clean and safe surface.:
Users clean windows or patios or other large areas near the house.:
No need for ladders and stools, just stand safely on the ground, you can easily complete the cleaning work, safe and convenient.:
Our service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.