.

.

Objektiv Za Telefon Univerzalna Kopča Za Kameru Od 180 Stepeni Sa Kamerom Za Riblje Oči Sočiva Za Pametne Mobilne Telefone

Objektiv Za Telefon Univerzalna Kopča Za Kameru Od 180 Stepeni Sa Kamerom Za Riblje Oči Sočiva Za Pametne Mobilne

Ocjena kupaca:

KM 8.45
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prijenosni i odvojivi, možete fotografirati sa svojim uređajima u bilo kojem trenutku Radite na većini vrsta mobilnih telefona koji nisu veći od prečnika 13 mm. Visoka Jasnoća : od stakla. Jak : napravljen od najkvalitetnije Aluminuim. Primjenjivo na sve uređaje. Prijenosni i odvojivi, možete fotografirati sa svojim uređajima u bilo kojem trenutku. Radite na većini vrsta mobilnih telefona koji nisu veći od prečnika 13 mm. Visoka Jasnoća : od stakla. Jak : napravljen od najkvalitetnije Aluminuim. Primjenjivo na sve uređaje. Prenosiv i odvojiv, možete fotografisati sa svojim uređajima u bilo kom trenutku radite na većini vrsta mobilnog telefona koji nisu veći od prečnika 13 mm.Visoka Jasnoća : napravljeno od stakla : napravljeno od aluminijuma vrhunskog kvaliteta primjenjivo na bilo koji uređaj Specifikacija : brusiti tip kamere : širokougaoni Len Shape : okrugli Paket uključuje : 1*Telefon lensiako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Pogodan paket za lagano putovanje bez teškog SLR-a i takođe dobar izbor za poklon.

Osnovna svojstva

hone Camera Type:
Wide-Angle Len
Shape:
Round
Package Include:
1*Phone lens:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Convenient package to travel light without bearing a heavy SLR and also a good choice as a gift. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.