.

.

Selfie krug svjetlo, podesivo LED svjetlo za punjenje autoportret snimanje šminka rasvjeta daljinsko upravljanje LED krug lampa Ringlight sa postoljem za stativ držač telefona za šminkanje live Streaming video snimanje

Selfie krug svjetlo, podesivo LED svjetlo za punjenje autoportret snimanje šminka rasvjeta daljinsko upravljanje

Ocjena kupaca:

KM 6.73
Od robe
Dostupno je narudžbi

Podesivo svjetlo za Selfie krug : ovo svjetlo se može podesiti na bijelu, toplu bijelu, žutu svjetlinu u 3 boje Možete podesiti LED svjetlo kruga da pronađete najprikladnije osvjetljenje za savršene selfije. Postolje svjetla za selfi krug može se rotirati za 360°, a možete podesiti odgovarajući ugao prema različitim potrebama. LED lampa za krug na daljinsko upravljanje : LED svjetlo za punjenje kruga ima visoku svjetlinu, a njegova ukupna svjetlina je između 600-1300lm. Stalak za kameru, stativ i daljinsko upravljanje omogućavaju vam daljinsko upravljanje fotografijama i video zapisima, što je jednostavno za korištenje. Prenosna LED lampa za krug : svjetlo za punjenje pokreće USB, tako da je lako dobiti struju, čak i ako je na otvorenom, može se napajati napajanjem. Veličina proizvoda nije velika i nije jako teška, pogodna je za nošenje i nošenje. Multifunkcionalna LED svjetla za Selfie krug : ovo svjetlo za krug ima klasični način osvjetljenja fotografije, koji pruža svijetlo i profesionalno svjetlo za fotografiju koje će efikasno poboljšati kvalitet vaših selfija, fotografija i video zapisa. Savršeno za sve vrste krupnih fotografija i snimanja. Kao što su moda, reklama, portret, vjenčanje. Jednostavan za korištenje : Većina stvaralaca video sadržaja radije koristi svjetlo selfie circle za snimanje selfija, fotografija i video zapisa, a to je zaista najlakši način za poboljšanje kvaliteta slike; zbog profesionalnog načina osvjetljenja fotografije, popularan je i među šminkerima jer se koristi kao svjetlo za šminkanje. Ovo svjetlo za selfi krug ima tri načina izvora svjetlosti koji se mogu zamijeniti za korištenje u različitim scenarijima. Stalak selfie halo svjetla može se rotirati za 360°, a možete podesiti odgovarajući ugao prema različitim potrebama. Stalak za kameru, stativ i daljinski upravljač omogućavaju vam daljinsko upravljanje fotografijama i video zapisima, što je jednostavno za korištenje.

Osnovna svojstva

Item Type:
Selfie Circle Light
Material:
ABS
Fill Light Power Supply Mode:
USB Plug-In
Remote Control Power Supply Mode:
Button Battery (Delivered Without Battery)
Remote Control Battery Model:
cr2032
Light Chip Quantity:
120PCS
Product Power:
12W
Overall Brightness:
600-1300LM
Color Temperature:
2700-7000K
Product Efficacy:
Three light modes can be switched, used for photo lighting or live broadcast lighting, outdoor photography lights, indoor fill lights, fashion photography, advertising photography, and video shooting.
Package List:
1 x Fill Light:
1 x Tripod:
1 x Phone Holder:
1 x Remote Control:
1 x Manual:
1 x Rotating Bracket:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.