.

.

SAFIGLE stalak za mobilni telefon sa zvučnikom pojačalo zvuka za zvučnik nadogradite drveni stalak za telefon novitet držač za mobilni telefon za stol prijenosni držač za telefon, 5.5 in držač za mobilni telefon za kućnu kancelariju

SAFIGLE stalak za mobilni telefon sa zvučnikom pojačalo zvuka za zvučnik nadogradite drveni stalak za telefon

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Stalak za telefon sa zvučnikom】novo nadograđeni držač za mobilni telefon ima poseban dizajn sa pojačalom telefona na dnu! Da li vas nervira što ne možete da punite kada koristite držač za telefon? Naša baza ima posebnu rupu za punjenje, samo postavite olovku okomito i umetnite kabl za punjenje u rupu za punjenje! Drveni stalak za telefon je lagan i jednostavan za korištenje! 【Pouzdan materijal】držač telefona sa zvučnikom izrađen je od prirodnog bambusovog materijala. Površinu smo polirali tako da bude glatka i okrugla, nije laka za nošenje, jaka i otporna na habanje i izdržljiva! Mjeri približno 5.5 inča i savršeno podržava svaki telefon! Naučno dizajniran, sa vrlo dobrom stabilnošću i odgovarajućim uglom, svidjet će vam se ovaj držač za mobilni telefon za stol!. 【Višenamjenski stalak za mobilni telefon】2023 stalak za mobilni telefon pružit će vam savršen ugao gledanja za gledanje video zapisa, filmova, e-knjiga, e-pošte ili poziva! Naravno, to može biti vaš budilnik pojačalo! Lagan i prenosiv, možete ga poneti bilo gde, Što znači da ne morate stalno da nosite svoj uređaj sa sobom!. 【Raspon upotrebe】stalak za mobilni telefon od 5,5 inča pogodan je za 4-8 inča i Android telefone! Na primer, 14/13/12 / X / XR / XS,, ili može biti ! Pazite da ne upotrebite previše sile kada dodirujete ekran na postolje od prevrtanja. 【Zadovoljavajuća usluga】ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili naiđete na probleme s kvalitetom proizvoda, slobodno nas kontaktirajte, profesionalni tim za korisničku podršku pružit će vam najzadovoljavajuće rješenje u roku od 12 sati! Paket obećava da će biti isporučen u roku od 7-12 dana, obično ćemo poslati unaprijed, molimo budite sigurni! 30 dana nakon prodaje! U slučaju problema sa kvalitetom proizvoda, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam vratiti novac!. Specifikacija : materijal : woodsveličina : 5,5 Intežina : 80g Color : kao slika prikazana prilika : unutrašnji i vanjski paket uključuje : 1×drveni stalak za telefon Notice : 1.

Osnovna svojstva

Material:
wood
Size:
5.5IN
Weight:
80g
Color:
as picture shown
Occasion:
indoor and outdoor
Package includes:
1×Wooden Phone Stand:
Notice:
1. This product is measured manually, and there may be slight errors in the actual size!:
2. Due to the shooting light and monitor, there may be slight color difference between the real object and the picture!:
Serve:
1. If you have any questions about our products or encounter product quality problems, please feel free to contact us, the professional customer service team will give you the most satisfactory answer within 12 hours!:
2. All products in this store are promised to be delivered within 7-12 days, and usually shipped in advance, please rest assured to buy!:
3. All products provide 30-day worry-free after-sales service, 100% refund or return, your is our ultimate goal!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.