.

.

JIOZERMI 40 kom.

JIOZERMI 40 kom.

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sadržaj paketa : Sadržaj paketa 40 komada Viseći hardver i 85 komada vijaka za poniranje To je praktični alati za objesiti okvire za slike, fotografije, ogledala, umjetnička djela, zidne ukrase i više ukrasa. Veličina proizvoda : Veličina flush keyhole je 1,78x0,63x0,05 inča / 45x16x1,2 mm (l * w * t). Može se uklopiti za većinu fotografija okvira i ogledala. Pogodan je za montažne police, ormara i znakova, što će donijeti više pogodnosti za vaš svakodnevni život. Izvanredan materijal : nosač za ugradnju ključaka izrađen je od hladnog valjanog čelika za tvrdoću i izdržljivost i dugotrajan. To je glatka površina i lagana koja može zaštititi vaše ruke od ogrebotina i lako ih pohraniti. Jednostavan za instaliranje : Metalni vješalica za okvir je jednostavan za instalaciju, samo zahtijeva umetanje i učvršćivanje vijaka u rupe na oba kraja. Tada možete objesiti okvir ili ogledalo na zidu. Vaša viseća ploča čvrsto će se pričvrstiti na zid bez otpuštanja ili klizanja. 100% sretni kupci : Jiozermi se osjećate sigurnim da će vam se svidjeti naš proizvod, da ćemo vam dati vaš teško zarađeni novac ako niste oduševljeni kupovinom u roku od 30 dana. Jednostavno se obratite našoj ljubaznom timu za korisnike kako bismo to učinili kako treba. Sve je na nama - tako da postoji nulta rizik za isprobavanje proizvoda danas. Sadržaj paketa : Sadržaj paketa 40 komada Viseći hardver i 85 komada vijaka za poniranje. To je praktični alati za objesiti okvire za slike, fotografije, ogledala, umjetnička djela, zidne ukrase i više ukrasa. Veličina proizvoda : Veličina flush keyhole je 1,78x0,63x0,05 inča / 45x16x1,2 mm (l * w * t). Može se uklopiti za većinu fotografija okvira i ogledala. Pogodan je za montažne police, ormara i znakova, što će donijeti više pogodnosti za vaš svakodnevni život. Izvanredan materijal : nosač za ugradnju ključaka izrađen je od hladnog valjanog čelika za tvrdoću i izdržljivost i dugotrajan.

Osnovna svojstva

Color:
Silver
Material:
Cold Rolled Steel
Size:
1.78 x 0.63 x 0.05 inch /45 x 16 x 1.2 mm (L*W*T)
Package Includes:
85 x Screws:
40 x Keyhole Hangers Hanging Plates:
30 Days Warranty & No Risk Purchase:
Jiozermi love giving our customers satisfactory products at an affordable price and have a pleasant shopping experience:
If you have any questions about the product, you can contact us by email, we will solve your problem within 24 hours usually. Please give us a chance to solve any problems, thank you!:
If you are not satisfied with your purchase within 30 days for any reason, let us know and our products support unconditional returns. That's the Jiozermi :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.