.

.

Homemoh Metalni šarki, 10 kom Skriveni šarki sa skrivenim vratima HINDS HARDE HARDWARE za drvene kutije nameštaja vrata, nikl bijeli

Homemoh Metalni šarki, 10 kom Skriveni šarki sa skrivenim vratima HINDS HARDE HARDWARE za drvene

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ono što ćete dobiti : 10pcs male šarke Veličina 22x29mm / 0,8x1,14 inča. Materijal : Šarke za ormare izrađene su od visokokvalitetnog metalnog materijala s dobrim otporom na koroziju, snažnim i izdržljivim, neće lako hrđati. Jednostavna instalacija : Hinges od 90 stupnjeva je jednostavan i jednostavan za instaliranje i upotrebu. Šarke za namještaj mogu se koristiti sa vijcima kako bi se čvrsto instalirao. Široka primjena : Ova skrivena šarka može se koristiti kao šarke za ormariće, šarke vrata ormara, šarke za kupatilo, šarke za kupatilo, itd. Visoke performanse : malene namještaje su glatke i snažne, smanjujuće trenje prilikom otvaranja i zatvaranja, čineći ga i efikasno smanjenje buke. Pogodno za upotrebu na predmetima koji se moraju često otvoriti i zatvoriti. Ono što ćete dobiti : 10pcs male šarke. Veličina 22x29mm / 0,8x1,14 inča. Materijal : Šarke za ormare izrađene su od visokokvalitetnog metalnog materijala s dobrim otporom na koroziju, snažnim i izdržljivim, neće lako hrđati. Jednostavna instalacija : Hinges od 90 stupnjeva je jednostavan i jednostavan za instaliranje i upotrebu. Šarke za namještaj mogu se koristiti sa vijcima kako bi se čvrsto instalirao. Široka primjena : Ova skrivena šarka može se koristiti kao šarke za ormariće, šarke vrata ormara, šarke za kupatilo, šarke za kupatilo, itd. Visoke performanse : malene namještaje su glatke i snažne, smanjujuće trenje prilikom otvaranja i zatvaranja, čineći ga i efikasno smanjenje buke. Pogodno za upotrebu na predmetima koji se moraju često otvoriti i zatvoriti. Specifikacija : TIPA : Šarka : Veličina željeza : 22x29mm / 0,86 "x1.14" Boja : antikne, zlatna, bronca, nikl bijela Količina : 10kom / bag paketa Sadržaj : izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i Praktično koristiti pogodno za nakit, vinska kutija, poklon kutiju, sanduk i tako dalje. Ovaj ukrasni šarki idealan je za dodavanje ukrasnog izgleda do stolova, ormara, grudi i tablicama.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hinge
Material:
Iron
Size:
22x29mm/0.86x1.14
Color:
antique, golden, bronze, nickel white
Quantity:
10pcs/bag
Package Contents:
10 x Hinges :
Features:
Made of high quality material, durable and practical to use :
Suitable for jewellery box, wine box, gift box, chest, and so on. :
This decorative hinge is ideal for adding a decorative appearance to desks, cabinets, chests, and tables. :
90 degree hinges is easy and simple to install and use. :
Hinges only, other accessories demo in the picture is not included! :
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness. :
2. Please allow slight manual measurement deviation for the data. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.