.

.

TAODAN 10kom utikači crne rupe 50mm / 2 plastični okrugli Čepovi za rupe u ispiranju prikačite cijev za zaključavanje za zatvaranje poklopca umetci cijevi za cijevi utikač za stolnu kutiju dodatna rupa

TAODAN 10kom utikači crne rupe 50mm / 2 plastični okrugli Čepovi za rupe u ispiranju prikačite cijev za

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dimenzije : donji Prečnik : 50mm/196", Liddijametar : 55mm/2.2", visina : 11mm/0.4", prečnik rupe : 49. visokokvalitetni materijal : rupa na utikaču je napravljena od visokokvalitetnog materijala, koji je lagan, otporan na habanje i izdržljiv. Primjena : utikač za ključanicu je pogodan za čelični namještaj, noge stola i stolice, rezervirane rupe za ormare i električne kutije, vanjsku opremu itd. Visokokvalitetni plastični čepovi za pokrivanje, sakrivanje i ukrašavanje rupa. Količina : 10kom ugradne crne rupe 50mm. Napomena : Molimo pogledajte tabelu veličina za savjete prije kupovine. (Pogledajte sliku veličine). Obrezivanje : poklopci za pričvršćivanje rupa su najlakši i najjeftiniji način da sakrijete ružne rupe za podešavanje polica. Specifikacija : dimenzije : 55x50x11mm Materijal : Plastika Boja : Crna pogodno za rupe prečnika 49. Sadržaj pakovanja : 10kom poklopci sa navojem. Posebnost : navrtka je pogodna za namještaj, hardver, ormare itd., koristeći proces brizganja, jednostavna struktura, robustan. Usvaja proces brizganja plastike, jednostavne strukture, jak i izdržljiv. Može se koristiti za začepljenje i sakrivanje neiskorištenih rupa za nokte u ormarićima s podesivim držačima klinova. Utikači za ključaonicu pogodni su za čelični namještaj, noge stola i stolice, rezervirane rupe za ormare i električne kutije, vanjsku opremu itd. Visokokvalitetni plastični čepovi za pokrivanje, sakrivanje i ukrašavanje rupa.

Osnovna svojstva

Dimensions:
55x50x11mm Material:
Plastic
Color:
Black
Suitable for diameter 49.5-50mm:
holes.:
Package contents:
10pcs screw caps.
Peculiarity:
Nut cap is suitable for furniture, hardware, cabinets, etc., using injection molding process, simple structure,:
Rugged.:
It adopts plastic injection molding process, simple structure, strong and durable.:
Can be used to plug and hide unused nail holes in cabinets with adjustable peg holders.:
Keyhole plugs are suitable for steel furniture, table and chair legs, cabinet and electrical box reserved holes, outdoor equipment, etc. High-quality plastic hole plugs for covering, hiding and decorating holes. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.