.

.

Wannianmu 4 pakovanje komoda za crteže vučne ručke, ruža cvijeća čiste kristalne staklene gumbe sa pločom, ormarići ormar za ormare sa vijcima za ukrašavanje kuhinje

Wannianmu 4 pakovanje komoda za crteže vučne ručke, ruža cvijeća čiste kristalne staklene gumbe sa pločom,

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Visokokvalitetna】 izrađena od tabli tanje od legure i legure cinka, blistavi, blistavi i iskreni, oblicni oblik ruže, posebno pogodan za ormare, izgleda elegantnije i predivnije, gumbe se udobno dodiruju i ima savršenu teksturu 【Većina vijaka veličine】 Većina prodavača nudi samo jedan vijak veličine, dok ćete dobiti 2 različite vijke od nas : 25 mm (0,98 in) standardni vijak, 45 mm (1,77 in) rešetka za glavu, pogodan za većinu vrata ormara. 【Višenamjenska】 bilo da se koristi za zamjenu starih ručica ili se uklapaju na novi ormar, ona čini da se ormar za namještaj svijetli, savršen za vrata za vrata, poput vrata ormarića, vrata ormara, i za vrata ormara Ormari za ormariće ormariće za knjige.Grat pomagač za izvlačenje ladice, ormara i drugog namještaja. 【Jednokrevetna rupa u obliku rupe i super jednostavan za instaliranje】 samo jedna rupa u sredini, samo izbušite rupu na ormaru i proći kroz vijak sa stražnje strane ploče i čvrsto navoj. 【Dizajn cvijeta ruže】 Moderan ružičasti cvjetovi vrlo su jedinstveni i lijepi, ima magičan učinak u uređenju, ažurirajući svoj kućni dekor dodavanjem ukrasnog hardvera u vaše ormare i ladice. Jednostavno dodavanje ručica i povlačenja može revitalizirati izgled i osjećaj cijele sobe. 【Visokokvalitetna】 izrađena od tabli tanje od legure i legure cinka, blistavi, blistavi i iskreni, oblicni oblik ruže, posebno pogodan za ormare, izgleda elegantnije i predivnije, gumbe se udobno dodiruju i ima savršenu teksturu. 【Većina vijaka veličine】 Većina prodavača nudi samo jedan vijak veličine, dok ćete dobiti 2 različite vijke od nas : 25 mm (0,98 in) standardni vijak, 45 mm (1,77 in) rešetka za glavu, pogodan za većinu vrata ormara. 【Višenamjenska】 bilo da se koristi za zamjenu starih ručica ili se uklapaju na novi ormar, ona čini da se ormar za namještaj svijetli, savršen za vrata za vrata, poput vrata ormarića, vrata ormara, i za vrata ormara Ormari za ormariće ormariće za knjige.

Osnovna svojstva

color :black:
Material:
Zinc Alloy + Clear Glass
knobs Sized:Knob Diameter 0.8 inch , height 1.3 inch , Alloy base length:
4.7 inch,
Single net weight(including screws):
1.06 ounce
Package Included:
4 x kitchen cabinet handle knobs:
4 x 0.98 inches Standard screw (suitable for 0.79 plank thickness):
4 x 1.77 inches Break Away Screw (for boards up to 1.57 thick):
Notice::
Please confirm the length of the screw and the thickness of the board before ordering.:
Screw Length = Board Thickness + 0.2 inch:
The knob is separate from the plate, so if you decided not to use the plate, you could just use the knob.:
If there is any item quality problem, we hope to improve your shopping experience in our store by giving you a replacement or refund, if you have any questions please contact us, we will usually answer your questions within 24 hours. Please give us the opportunity to solve any problems, thank you for visiting our store, and wish you a happy life.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.