.

.

10 Pakovanja Kopča Za Patku Od Nerđajućeg Čelika Vintage Mini Lock Sanduk Kutija Za Poklon Kofer Kopče Za Kopče Toggle Hasp Latch Catch

10 Pakovanja Kopča Za Patku Od Nerđajućeg Čelika Vintage Mini Lock Sanduk Kutija Za Poklon Kofer Kopče Za

Ocjena kupaca:

KM 5.65
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal-opružna brava je izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za izdržljivost Glavna boja : srebrni ton; prečnik rupe : 3mm/0.12";udaljenost rupe : 10mm/0. Dizajn praktičnog : preklopna brava ima jaku oprugu koja se automatski odbija na svoje mjesto kada otvorite ploču. Unutrašnjost prstena je proširena kako bi se spriječilo da padne tokom upotrebe. Topli dizajn može vam donijeti pogodnost. Primjena-savršeno za toolbox, ladicu, futrole, sanduke, vrata ormarića. Sadržaj paketa : 10kom X Toggle Latch Set 100% bez rizika kupovina : ako imate bilo kakvih pitanja, odmah nas kontaktirajte. Potrudit ćemo se da riješimo vaš problem u skladu sa vašim potrebama. 10kom Mini oprugom kopča rezu nehrđajućeg čelika Toggle Hasp Brava rezu hvata Hasps Stezaljka za prtljagu Drvena kutija Toolbox Opis : 1. Dizajn sa oprugom i odlična napetost čine da se čvrsto drži dok se zaključava. Nije lako pasti i ostati čvrst. Jednostavan za instaliranje i korištenje 2. Preklopna brava sa oprugom napravljena je od visokokvalitetnog metala koji je izdržljiv, čvrst, antikorozivan i napravljen da traje. Površina je glatka i svijetla sa modernim izgledom 3. Uz kompaktnu veličinu i jednostavnost upotrebe, to je zaista odličan alat za pružanje dodatne sigurnosti za kutiju sa alatkama, fioku, futrole, sanduke ili drugi hardver. Ova preklopna brava se obično koristi u kući, kancelariji, prodavnici i tako dalje Specifikacija : Materijal : Nerđajući čelik Boja : Srebrna Veličina : Kao slike paket uključuje : 10kom x opružna brava za kopču napomene : 1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless Steel 
Color:
Silver
Size:
As pictures
Package included:
10Pcs x Spring Loaded Buckle Latch:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.